Η Mitsubishi ετοιμάζει μια πιο περιπετειώδη εκδοχή του Outlander για την αγορά των ΗΠΑ, με στόχο να ενισχύσει τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του μεγάλου SUV της. Το νέο Mitsubishi Outlander Diamond Trail Edition θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση SEMA Show 2026, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου.
Η Mitsubishi επιστρέφει στη SEMA για πρώτη φορά από το 2012. Η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει συνολικά έξι οχήματα, από ειδικές εκδόσεις μοντέλων παραγωγής μέχρι πρωτότυπα με πιο ακραίες μετατροπές, εμπνευσμένα από την παράδοσή της στις εκτός δρόμου διαδρομές.
Περισσότερες δυνατότητες εκτός ασφάλτου
Το Outlander Diamond Trail Edition ξεχωρίζει με τη νέα μάσκα, τις μαύρες λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Οι αλλαγές δεν έχουν μόνο αισθητικό χαρακτήρα, καθώς βελτιώνουν τις γωνίες προσέγγισης και αναχώρησης, ώστε το SUV να μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα σε δύσβατα μονοπάτια.
- Γνώρισε το MG ZS MAX, με τιμή από 18.950 ευρώ & 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!
- Αφιέρωμα «City Mode: ON»: Επιστροφή στην πόλη!
- Αποστολή στην Ουτρέχτη: Γνωρίζουμε το νέο Hyundai Tucson
- Αυτό είναι το νέο Nissan Pixo: Ηλεκτρικό και με τιμή κάτω από 16.000 ευρώ
- Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe (video)
Συγκεκριμένα, η γωνία προσέγγισης αυξάνεται από 18,3 σε 20,5 μοίρες και η γωνία αναχώρησης από 22,2 σε 23,1 μοίρες. Την εικόνα συμπληρώνουν τα νέα φτερά, οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, τα ελαστικά παντός εδάφους Nexen Roadian ATX και οι υπερυψωμένες ράγες οροφής.

Νέα λειτουργία Rock για την τετρακίνηση
Μία από τις σημαντικότερες προσθήκες είναι η λειτουργία Rock, η οποία εξελίχθηκε για την κίνηση σε βραχώδεις επιφάνειες. Συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης S-AWC και χρησιμοποιεί αναβαθμισμένο έλεγχο πέδησης, με στόχο να περιορίζει την ολίσθηση των τροχών και να διατηρεί την πρόσφυση.
Με την επιλογή Rock ενεργοποιείται αυτόματα και το σύστημα υποβοήθησης κατάβασης Hill Descent Control, ενώ ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει την ταχύτητα με την οποία το αυτοκίνητο κατεβαίνει μια απότομη πλαγιά.
Παράλληλα, η ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων προβάλλει πληροφορίες για τη γωνία των εμπρός τροχών, την ολίσθησή τους και τις παρεμβάσεις του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης. Η κάμερα πολλαπλής προβολής Multi-View Camera System παραμένει ενεργή σε ταχύτητες έως 30 km/h, διευκολύνοντας τους ελιγμούς σε στενά περάσματα.
Ειδικό εσωτερικό και νέο χρώμα
Στην καμπίνα, η έκδοση αποκτά σκούρες γκρι επενδύσεις που απωθούν το νερό, χακί ραφές και διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο ματ και σκούρο χρώμιο. Το λογότυπο Diamond Trail Edition εμφανίζεται στις πλάτες των καθισμάτων, στα πατάκια και στις επενδύσεις των θυρών.
Νέα προσθήκη είναι και η απόχρωση Trail Green Metallic, που ταιριάζει με τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα της έκδοσης.




