Το ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense με αυξημένη αυτονομία

Αυξημένη αυτονομία της τάξης του 7% προσφέρει το ηλεκτρικό DS Crossback 3 E-Tense

Το ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense με αυξημένη αυτονομία

Αυξημένη αυτονομία της τάξης του 7% προσφέρει το ηλεκτρικό DS Crossback 3 E-Tense

Η DS Automobiles εστιάζει στην ηλεκτροκίνηση και εξελίσσει τις τεχνολογίες που θα την οδηγήσουν σύντομα και από το 2024, να διαθέτει μια γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα τις ταξινομήσεις που έγιναν στο πρώτο εξάμηνο του 2021, η γαλλική εταιρεία διαθέτει τη χαμηλότερη τιμή σε μέσες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη, με μόλις 100,2 γρ./χλμ.

Έτσι, από τις κινήσεις αυτές ωφελημένο βγαίνει και το ηλεκτροκίνητο DS 3 Crossback E-Tense, το οποίο μέσα από τις διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις απέκτησε αυτονομία που αγγίζει πλέον τα 341 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον κύκλο μετρήσεων WLTP, που αντιστοιχεί σε αύξηση που φτάνει το 7%.

Πιο αναλυτικά, εξελίχθηκε η στάνταρ αντλία θερμότητας και περιλαμβάνει αισθητήρα υγρασίας που βελτιώνει την απόδοση και παράλληλα μειώνει την κατανάλωση. Επιπλέον, βελτιώθηκε η σχέση μετάδοσης, ενώ σημαντικό ρόλο στη μείωση τα κατανάλωσης και κατά συνέπεια στην αύξηση της αυτονομίας διαδραματίζουν τα νέα ελαστικά κατηγορίας «Α» που εξελίχθηκαν από την Continental.

Τα Continental EcoContact 6 Q προσφέρονται σε διαστάσεις 215/60 R17 96H και χάρη στη νέα σύνθεση, είναι βελτιωμένα σε αντίσταση κύλισης, αλλά και με αξιοσημείωτη μείωση του θορύβου. Στη χώρα μας, το DS 3 Crossback E-Tense προσφέρεται από 37.007 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!