Karenta: «Λευκή Παρασκευή» σε μεταχειρισμένα οχήματα έως τις 29 Νοεμβρίου

Τα καταστήματα της Karenta προσφέρουν μοναδικά οφέλη σε μεταχειρισμένα Audi, Volkswagen αλλά και Skoda, έως τις 29 Νοεμβρίου 2025.

Karenta: «Λευκή Παρασκευή» σε μεταχειρισμένα οχήματα έως τις 29 Νοεμβρίου

Τα καταστήματα της Karenta προσφέρουν μοναδικά οφέλη σε μεταχειρισμένα Audi, Volkswagen αλλά και Skoda, έως τις 29 Νοεμβρίου 2025.

Η Karenta γιορτάζει φέτος τη… «Λευκή Παρασκευή», αντί της Black Friday, προσφέροντας μοναδικά οφέλη στα μεταχειρισμένα Volkswagen, Audi και Skoda.

Μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου 2025, οι επισκέπτες των καταστημάτων της Karenta σε όλη την Ελλάδα – καθώς και του karenta.gr – έχουν τηn ευκαιρία να ανακαλύψουν δεκάδες ευκαιρίες αγοράς με:

  • 5 χρόνια γραπτή εγγύηση Karenta
  • 5 χρόνια δωρεάν service
  • Από 0% προκαταβολή και ευέλικτη χρηματοδότηση

Κάθε κατάστημα της Karenta φιλοξενεί έκθεση μεταχειρισμένων οχημάτων με «λευκά» χαρτιά, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μια ευρεία γκάμα επιλογών, με την εγγύηση ποιότητας της Karenta.

Παράλληλα, στο karenta.gr έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα για τη Λευκή Παρασκευή όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν επιλεγμένα οχήματα, να ενημερωθούν για τα προνόμια και να εντοπίσουν προσφορές σε όλη τη γκάμα μεταχειρισμένων.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου 2025.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!