Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-e σε ρόλο περιπολικού

Αυτό το περιπολικό Ford Mustang Mach-e δεν θα το βρείτε στους ελληνικούς δρόμους, αλλά σε αυτούς της Μ. Βρετανίας

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-e σε ρόλο περιπολικού

Αυτό το περιπολικό Ford Mustang Mach-e δεν θα το βρείτε στους ελληνικούς δρόμους, αλλά σε αυτούς της Μ. Βρετανίας

Η Ford Mustang Mach-e έχει ξεκινήσει ήδη την εμπορική της πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. Όχι όμως μόνο από το αγοραστικό κοινό, αλλά και από τα σώματα της βρετανικής αστυνομίας, που έχουν ήδη δοκιμάσει το αυτοκίνητο και θα επιθυμούσαν να το έχουν στο στόλο τους.

Έτσι, η Ford κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο για την πραγματοποίηση των απαραίτητων δοκιμών. Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει ήδη αξιολογήσει τη νέα Mustang Mach-E και έχει ζητήσει την πλήρη αξιολόγηση του πρωτότυπου οχήματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο όχημα αναμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις του Sussex, Surrey, South Wales, Dyfed Powys, Devon & Cornwall και Police Scotland.

Η μετατροπή του αρχικής Mustang Mach-E πραγματοποιήθηκε από την Safeguard SVP, τον εξειδικευμένο συνεργάτη της Ford, με έδρα Essex.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ FORD MUSTANG MACH-e ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ανάμεσα στα στοιχεία εξοπλισμού που τοποθετήθηκαν στο πρωτότυπο αυτοκίνητο περιλαμβάνονται διάφοροι ράβδοι στήριξης και στηρίγματα που διασφαλίζουν την εύρεση κατάλληλων θέσεων για τη λειτουργική χρήση των συγκεκριμένων στοιχείων, αλλά και ότι στο όχημα θα προκληθεί η μικρότερη δυνατή ζημιά.

Όλος ο φωτισμός υιοθετεί την τεχνολογία LED, γεγονός που εξασφαλίζει με τη σειρά του πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από την μπαταρία των 12V του οχήματος.

Επιπρόσθετα, οι εξωτερικοί χρωματισμοί χρησιμοποιούν ένα υλικό υψηλών προδιαγραφών που μεγιστοποιεί το πόσο ορατό είναι το όχημα τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και τη νύχτα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!