Mazda MX-5 και απόλαυση πάνε παρέα (Video)

Το ιαπωνικό roadster παρουσιάζεται σε ένα νέο βίντεο με τον καταξιωμένο Ελληνο-Ιάπωνα σεφ, Σωτήρη Κοντιζά.

Με τον όρο απόλαυση, ο νους πάει πρώτα απ’ όλα στη γαστρονομία και σε αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Για τους petrolhead  από την άλλη, η απόλαυση μπορεί να είναι και οδηγική. Και ειδικά το καλοκαίρι, με ένα ανοιχτό πισωκίνητο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο.

Ένα Mazda MX-5 για παράδειγμα, το best-selling roadster στον κόσμο που δικαίως έχει αποκτήσει τον χαρακτηρισμό ‘Fun to Drive’ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα – η χώρα μας αποτελεί την αγορά με τις περισσότερες πωλήσεις ΜΧ-5 στην ΝΑ Ευρώπη!

Η Mazda Autoone, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, σε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο που παρουσίασε πριν από λίγες μέρες, συνδύασε αυτές τις δύο απολαύσεις, της γαστρονομίας και της οδήγησης, αποτυπώνοντας τη μοναδική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον οδηγό και το ΜΧ-5, μέσα σε ένα άκρως καλοκαιρινό ελληνικό τοπίο.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την παραγωγή είναι ο brand ambassador της Mazda στην Ελλάδα, κ. Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Ελληνο-Ιάπωνας σεφ μεγάλωσε με αυτοκίνητα Mazda και παραδέχεται ότι την αυθεντική Jinba Ittai οδήγηση την προσφέρει μόνο το MX-5.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο είναι στο μοναδικό Soul Red χρώμα της Mazda, έκδοσης Skyactiv-G 2.0 184 PS, στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Homura που ξεχωρίζει για τα σπορ χαρακτηριστικά της, όπως καθίσματα Recaro, σύστημα πέδησης Brembo, αμορτισέρ Bilstein και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου BBS.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!