Τι ακούει ο John Cena μέσα στο Civic Type R του; (video)

O John Cena οδηγεί καθημερινά ένα Honda Civic Type R και είναι η ψυχοθεραπεία του.

Ο John Cena, ο διάσημος επαγγελματίας παλαιστής που έγινε αστέρας του Χόλιγουντ, έχει εκπλήξει πολλούς επιλέγοντας ένα μπλε Honda Civic Type R ως το καθημερινό του αυτοκίνητο αντί για τα εξωτικά μοντέλα που προτιμούν οι συνάδελφοί του.

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει εντυπωσιακά αυτοκίνητα όπως τη Lamborghini Countach, ο Σίνα αποκάλυψε σε ένα podcast που παρουσίαζε ο κωμικός και ηθοποιός Andrew Santino ότι το Civic Type R είναι αυτό που οδηγεί πιο συχνά.

«Το καθημερινό μου αυτοκίνητο είναι ένα Civic Type R», αποκάλυψε. «Έχει τεχνολογία, είναι μηχανικό, αξιόπιστο. Έχει και πίσω καθίσματα. Μπορώ να πάρω πραγματικά ανθρώπους (μέσα)». Ο Cena πρόσθεσε επίσης ότι στα 145 μίλια την ώρα, «είναι σταθερό».

Παράλληλα, σε μια πρόσφατη ερώτηση που του έγινε από το βρετανικό MTV για το τι ακούει μέσα στο αυτοκίνητό του όταν οδηγεί, είπε ότι δεν ακούει τίποτα απολύτως. Ακούει το αυτοκίνητο, τον ήχο του μοτέρ του και είναι η ψυχοθεραπεία του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πλέον κυκλοφόρησε η νέα γενιά Honda Civic Type R την οποία οδηγήσαμε και μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα εδώ!

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!