Περιήγηση στο μουσείο της Porsche με drone (video)

Η τεχνολογία σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε, από την οθόνη του υπολογιστή σας, με μοναδικό τρόπο, το μουσείο της Porsche.

Ένας σημαντικός προορισμός για όλους του φίλους της αυτοκίνησης είναι το μουσείο της Porsche στη Στουτγάρδη. Η επίσκεψη σ’ αυτό ανήκει στα must, αλλά ακόμα και έτσι, δεν θα καταφέρεις να δεις τα αξιόλογα εκθέματα, όπως τα προβάλει αυτό το βίντεο από τον DJI, που έκανε μια μοναδική βόλτα με drone και μας προσφέρει αυτό το σπάνιο θέαμα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προωθητικό βίντεο του DJI, για τη δουλειά που μπορεί να κάνει, με τα νέας τεχνολογίας μικρά drone, που του επιτρέπουν να πετά μέσα σε αίθουσες και πάνω από ακριβά εκθέματα. Το κέρδος περνάει και σε εμάς, που έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια τέτοια περιήγηση, τόσο σπάνια, αλλά και εντυπωσιακή, από όλες τις απόψεις.

Περνάει πάνω από σπάνια αυτοκίνητο, με μοναδική ιστορία, όπως η αγωνιστική Porsche Rothmans 953 ή και τη νεότερη 911 που τις απολαμβάνουμε στημένες στη σειρά. Δεν μπορείς φυσικά να αγνοήσεις τις παλαιότερες 550, τις 356 και τις 911 που ξεκίνησαν την ιστορία του πλέον εμβληματικού μοντέλου στη ιστορία της αυτοκίνησης.

Για χάρη εντυπωσιασμού, το drone περνάει κάτω από μια Porsche Cayenne, αλλά και μέσα από το εσωτερικό μιας αγωνιστικής Porsche Formula E. Μια αξιόλογη δουλειά από το DJI, που παίρνει τα εύσημα, για όλους του λόγους και φυσικά για την ευκαιρία που μας έδωσε να δούμε το μουσείο της Porsche με αυτό το μοναδικό τρόπο.

[ΠΗΓΗ: DJI youtube]

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!