Video Δοκιμή του νέου Hyundai Santa Fe

Στην κορυφή της γκάμας της Hyundai, το Santa Fe έρχεται με όπλα την άνεση, την ευρυχωρία και την τεχνολογία να κερδίσει το κοινό. Δείτε την αναλυτική video δοκιμή του.

Το νέο Santa Fe έρχεται να συμπληρώσει το κενό που άφησε στην γκάμα της Hyundai για πάνω από 10 χρόνια. Στην τέταρτη γενιά του πλέον, αλλάζει φιλοσοφία, διατηρώντας μόνο τις μεγάλες διαστάσεις ως κοινό παρονομαστή με το παρελθόν.

Αποτελεί το μεγαλύτερο μοντέλο της Hyundai και το επιδεικνύει τόσο με τις μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις του, όσο και με την εντυπωσιακή ευρυχωρία που προσφέρει στο εσωτερικό του. Είτε στην 6θέσια, είτε στην 7θέσια έκδοση, το κορεατικό SUV, θα φιλοξενήσει με αρχοντικές ανέσεις τους επιβαίνοντες, που θα απολαύσουν κάθε διαδρομή μαζί του.

Σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, αφού πέρα από τις επιβλητικές του διαστάσεις, με 4,8 μ. μήκος και πλάτος σχεδόν 2 μ. (1,9 μ.), έχει σχεδίαση που δεν περνά απαρατήρητη. Η μεγάλη ενιαία μάσκα κυριαρχεί και συνεπικουρούμενη από τα κομψά φωτιστικά σώματα LED δημιουργούν ένα σύνολο που δεν έχει ταίρι στο δρόμο.

Δοκιμάζουμε την 6θέσια έκδοση, με τρεις διπλές θέσεις (πολυθρόνες) που προσφέρουν αξιοσημείωτη άνεση σε όλους τους επιβαίνοντες. Τεχνολογία, ποιότητα και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ευρύχωρης καμπίνας.

Παρά τις μεγάλες διαστάσεις διακρίνεται για την ευελιξία του, -τηρουμένων των αναλογιών- αλλά και για τις επιδόσεις του. Ένα Plug-in υβριδικό σύνολο απόδοση 265 ίππων και 350 Nm ροπής κινεί το μεγάλο αμάξωμα με αξιοσημείωτο νεύρο, με την τυπική διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα που διαρκεί μόλις 9,0 δευτερόλεπτα να δίνει μια εικόνα των δυνατοτήτων του. Για περισσότερα, δείτε την αναλυτική Video Δοκιμή του νέου Hyundai Santa Fe στην κορυφή του θέματος.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!