Alfa Romeo F1 Art Car

Η Alfa Romeo θα δημοπρατήσει για φιλανθρωπικούς ακοπούς ένα εντυπωσιακά χρωματισμένο μονοθέσιο Formula 1, σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη γκράφιτι, BOOGIE. Δείτε την παρουσίασή του σε αυτό το βίντεο.

H ομάδα της Alfa Romeo στη Formula 1 συνεργάστηκε με τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη γκράφιτι, BOOGIE, ο οποίος με τα σπρέι του δημιούργησε ένα καλλιτεχνικό έργο στο αμάξωμα ενός μονοθεσίου της, γιορτάζοντας την έναρξη της σεζόν του 2023. Το Art Car παρουσιάστηκε στο εκπληκτικό σκηνικό του Waldhaus Flims, στις ελβετικές Άλπεις.

Ο BOOGIE, ένας γερμανικής καταγωγής καλλιτέχνης γκράφιτι, σχεδιαστής και εικονογράφος που ζει στην Ελβετία, μπορεί να υπερηφανεύεται για μια καλλιτεχνική καριέρα που τον οδήγησε στη δημιουργία περιεχομένου σε περισσότερες από 40 χώρες, με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Ωστόσο, η Alfa Romeo ισχυρίζεται ότι ο σχεδιασμός αυτού του καλλιτεχνικού έργου δεν είναι ένα απλό κόλπο δημοσίων σχέσεων, αλλά η αρχή μιας καμπάνιας που θα φέρει τους οπαδούς πιο κοντά στην ομάδα. Οι συνεργάτες της Alfa Romeo F1 Team Stake, JigSpace, δημιούργησαν ένα τρισδιάστατο μοντέλο του μονοθεσίου, το οποίο οι επισκέπτες της σελίδας θα μπορούν να απολαύσουν σε επαυξημένη πραγματικότητα (AR).

Το πραγματικό Art Car θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για μια εμφάνιση στο περίπτερο του βασικού σπόνσορα της ομάδας, Stake, στην έκθεση 2023 ICE London, το Παγκόσμιο Κέντρο Παιχνιδιών που θα πραγματοποιηθεί στο ExCel μεταξύ 7-9 Φεβρουαρίου, και έχουν προγραμματιστεί περαιτέρω εμφανίσεις στη Ζυρίχη.

Τέλος, μετά από μια καμπάνια που θα διαρκέσει ένα χρόνο, το Art Car by BOOGIE θα δημοπρατηθεί από την Memento Exclusives μέσω της F1 Authentics, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Save the Children.

Η Alfa Romeo θα παρουσιάσει το καινούργιο της μονοθέσιο για τη σεζόν του 2023 στη Formula 1, την C43, στις 7 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, η παρουσίαση του Art Car, αποκάλυψε ορισμένους καινούργιους σπόνσορες της ομάδας για φέτος, όπως η εταιρεία κρυπτονομίσματος CryptoDATA και θυγατρική της υπηρεσία κρυπτογραφημένων συνομιλιών Wispr, τα λογότυπα των οποίων διαφαίνονται στην εμπρός αεροτομή. can be seen on the front wing.

Επίσης, φαίνεται το λογότυπο του ομίλου Grupo Nossa από το Μεξικό (διάφορες υπηρεσίες ακινήτων, πωλήσεις χάλυβα, ενοικίαση αερομεταφορών κ.ά.), της Agilis (ψηφιακή πλατφόρμα δανείων στην Αργεντινή) και της Mascot Workwear, εταιρείας επαγγελματικών ενδυμάτων και υποδημάτων ασφαλείας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!