O Καρυοθραύστης σε… Bentley ματζόρε

Η Bentley κυκλοφορεί τη δική της, μοναδική εκδοχή του Καρυοθραύστη, με τη μουσική του κλασικού χριστουγεννιάτικου έργου να έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από τους ήχους του εργοστασίου της.

Μια πρωτοποριακή εκτέλεση του κλασικού χριστουγεννιάτικου μουσικού έργου «Ο Καρυοθραύστης» του Pyotr Ilyich Tchaikovsky κυκλοφόρησε η Bentley για τη γιορτινή περίοδο.

Η έκδοση της Bentley δεν μοιάζει με καμία άλλη, καθώς έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από τους ήχους που έχουν δημιουργήσει διάφοροι εξειδικευμένοι μηχανικοί και τεχνίτες που εργάζονται στο εργοστάσιο της Bentley.

Από το κόψιμο του δερμάτινου ψαλιδιού μέχρι το βουητό των ραπτομηχανών, πολλοί από τους μοναδικούς ήχους του εργοστασίου της Bentley χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή της νέας εκδοχής αυτού του κλασικού χριστουγεννιάτικου μουσικού έργου.

Άλλοι ήχοι από αυτό το μείγμα παραδοσιακών δεξιοτήτων και σύγχρονης τεχνολογίας περιλαμβάνουν πιστόλια για μπουλόνια τροχών, ψεκαστήρες βαφής, ηλεκτρικά παράθυρα, πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν και τα πολλά μέρη μιας Bentley που τοποθετούνται, βιδώνονται και ράβονται στη θέση τους.

Bentley Orchestra

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!