Στην Transalpina με μονοθέσιο F1

H Red Bull γύρισε ένα προωθητικό βίντεο με μονοθέσιο Formula 1 να διανύει το διάσημο δρόμο Transalpina της Ρουμανίας.

Ο Αυστριακός οδηγός αγώνων Patrick Friesacher, πήρε ένα μονοθέσιο Formula 1, μία Red Bull RB7 του 2011, με ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 2,4 λίτρων που παράγει το γνώριμο ουρλιαχτό που μας έχει λείψει την τελευταία δεκαετία περίπου από τις πίστες, στο διάσημο δρόμο Transalpine της Ρουμανίας για το γύρισμα αυτού του βίντεο.

Η Transalpina είναι ένας δημόσιος δρόμος μήκους 148 χλμ. που βρίσκεται στα βουνά Parang, στα Νότια Καρπάθια της Ρουμανίας. Είναι ο δρόμος που βρίσκεται στο μεγαλύτερο υψόμετρο, με το πέρασμα Urdele να βρίσκεται στα 2.145 μέτρα.

Πρόκειται για έναν καταπληκτικό δρόμο, γεμάτο εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες στροφές, ανάμεσα σε ορεινά δάση και σημεία με θέα που κόβει την ανάσα. Ο Friesacher συνάντησε διάφορους ντόπιους και έκανε donuts για ένα… γάμο, στο δρόμο του προς την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι.

O Friesacher συνάντησε στα βουνά της Ρουμανίας και το 33χρονο Λιθουανό αναβάτη ακροβατικών κόλπων Aras Gibieza, ο οποίος δεν παρέλειψε να σηκώσει σούζα τη μοτοσικλέτα του.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!