Το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Master Chef Σωτήρης Κοντιζάς (video)

Ο Ελληνο-Ιάπωνας σεφ δεν κρύβει την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη Mazda.

Στο νέο βίντεο που πρωταγωνιστεί ο Σωτήρης Κοντιζάς ή αν θέλετε το νέο Mazda CX-60, το μεγάλο Plug-in υβριδικό SUV της ιαπωνικής εταιρείας, που συντροφεύει τον γνωστό chef σε ένα ταξίδι επιστροφής στον τόπο καταγωγής του.

Πέρα από τη μαγειρική, το άλλο μεγάλο πάθος του Σωτήρη Κοντιζά είναι το αυτοκίνητο, έχοντας σχέση με τη Mazda που μετράει πολλά χρόνια, από τότε που μικρός σε ηλικία, απολάμβανε τις βόλτες στα πίσω καθίσματα του οικογενειακού Mazda.

Σήμερα, καταξιωμένος chef πλέον, απολαμβάνει το ίδιο τη συμβίωση με τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας και ακόμα περισσότερο τις ανέμελες βόλτες και τα ήσυχα ταξίδια πίσω από το τιμόνι τους.

Η πιο πρόσφατη αγάπη του είναι το νεότερο μοντέλο της Mazda, το CX-60 Plug-in hybrid, το πρώτο με αυτή την τεχνολογία στη γκάμα της ιαπωνικής φίρμας και το δεύτερο αυτοκίνητο, μετά το MX-5, με τη μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα.

Με συναισθηματικές νότες και όμορφα φθινοπωρινά τοπία, αυτό το βίντεο καταγράφει ένα ταξίδι με προορισμό το Πήλιο, αναδεικνύοντας τη φύση, αλλά και την απόλαυση που προκύπτει από την οδήγηση ενός ικανού αυτοκινήτου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!