Ράλλυ Ακρόπολις: Shakedown

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση -ή σε μαγνητοσκόπηση αν δεν το προλάβατε- το shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις, την τελευταία προετοιμασία των πληρωμάτων πριν από το ξεκίνημα του αγώνα.

Η ώρα της έναρξης του εθνικού μας αγώνα έφτασε. Λίγο πριν ξεκινήσει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με την υπερειδική στο Ολυμπιακό Στάδιο, τα πληρώματα θα πραγματοποιήσουν το τελικό shakedown, το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από το επίσημο κανάλι του WRC στο YouTube.

Παρακολουθήστε τις τελικές προετοιμασίες των 70 πληρωμάτων από 31 χώρες ενόψει των 16 ειδικών διαδρομών, στις οποίες θα καλύψουν 303,3 αγωνιστικά χλμ. Το μήκος της διαδρομής του shakedown είναι 3,62 χλμ. Αν και θα διεξαχθεί σε σκληρό οδόστρωμα, είναι γρήγορο, με τεχνικές στροφές.

Τα αυτοκίνητα του WRC αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις τις επόμενες ημέρες στις σκληρές ειδικές διαδρομές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Παράλληλα, τα ελληνικά πληρώματα θα κληθούν να τα βάλουν με την αφρόκρεμα της παγκόσμιας σκηνής.

Πέραν από τους συνηθισμένους πρωταγωνιστές Kalle Rovanpera (Toyota), Ott Tanak και Thierry Neuville (Hyundai), την επιστροφή του στο Ράλλυ Ακρόπολις θα πραγματοποιήσει φέτος και ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, Sebastien Loeb, 10 χρόνια μετά τη νίκη του εδώ το 2012.

WRC - Thierry Neuville (Hyundai)

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!