Η προετοιμασία της Alfa Romeo στην F1

Παρακολουθήστε το 1ο από τα 5 επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Beyond the Visible» της ομάδας της Alfa Romeo στη Formula 1, με τίτλο «Before we hit the ground».

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Beyond the Visible», μεταφέρει το κοινό στην αθέατη πλευρά της ομάδα Formula 1 της Alfa Romeo. Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τη γεμάτη δράση καθημερινότητα περισσότερων από 500 ανθρώπων της ομάδας, που δουλεύουν ακατάπαυστα για να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Before we hit the ground», αποκαλύπτονται οι εξαντλητικές διαδικασίες πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος. Οι εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν είναι κρίσιμης σημασίας, με όλα τα μέλη της ομάδας να εργάζονται με τη μέγιστη ένταση και συγκέντρωση. Είναι μια περίοδος με δυνατά συναισθήματα, έντονη δράση και σωματική όσο και ψυχική προετοιμασία.

Η Alfa Romeo αποφάσισε να αποκαλύψει όλα όσα συμβαίνουν πριν ανάψουν τα πράσινα φώτα για τον πρώτο αγώνα της σαιζόν. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων προετοιμασίας όλοι και όλα κινούνται γύρω από έναν κοινό στόχο: την καλύτερη δυνατή επίδοση. Πρωταγωνιστές του πρώτου επεισοδίου είναι τα στελέχη που εργάζονται ώστε να καθορίσουν τις στρατηγικές και τους στόχους που θα οδηγήσουν στη μέγιστη αποδοτικότητα της ομάδας.

Όμως η συνεργασία μεταξύ της Alfa Romeo και της Sauber συνεχίζεται και πέρα από τη Formula 1. Άλλωστε η F1 αποτελεί το απόλυτο πεδίο δοκιμών και ανταγωνισμού. Η τεχνολογία αιχμής στην υβριδική τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη και η εξέλιξη πρωτοποριακού λογισμικού, είναι μερικοί από τους κρίσιμους τομείς για μάρκες όπως η Alfa Romeo που έχουν ως προτεραιότητα τους την τεχνολογική υπεροχή.

F1 - Guanyu Zhou (Alfa Romeo), GP Βελγίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!