Δείτε τα Hyundai N Vision 74 και RN22e Concept σε δράση

Δεν είναι απλώς κάποια άδεια κουφάρια που προορίζονται για μια έκθεση αυτοκινήτου, αλλά πραγματικά μοντέλα με άφθονη δύναμη.

Είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπεις ένα concept να κερδίζει τόσο το ενδιαφέρον, όσο κάνει το Hyundai N Vision 74 EV. Το RN22e που βασίζεται στο νέο Ioniq 6 συμπληρώνει αυτή την εικόνα. Το μόνο αρνητικό είναι το γεγονός, ότι ο κόσμος αναρωτιέται αν αυτά τα αυτοκίνητα υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Αν μπορούν να κινηθούν ή αποτελούν απλώς μια ακόμα ιδέα της Hyundai, που ίσως και να μην φτάσει ποτέ στην παραγωγή. Να μην πατήσει ποτέ άσφαλτο. Το παραπάνω video αποδεικνύει ότι υπάρχουν και κινούνται.

Ένα video που δημοσιεύτηκε από τη εταιρεία λίγο μετά την παρουσίαση των μοντέλων τα δείχνει να κινούνται, χωρίς να υπάρχει κάποια αφήγηση ή ιστορική αναδρομή, με μια ελάχιστη μουσική να τα συνοδεύει.

Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέσσερα λεπτά δράση, με τα RN22e και N Vision 74 να γυρίζουν μέσα στην πίστα και να… διασκεδάζουν. Η Hyundai αποκαλεί αυτά τα αυτοκίνητα ως «κινητά εργαστήρια» που το καθένα από αυτά έχει ως σκοπό να εξερευνήσει εφαρμογές υψηλών επιδόσεων για τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας N.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!