Το ταχύτερο… χριστουγεννιάτικο δέντρο

Έπιασε τα 300 χλμ./ώρα πάνω στην οροφή ενός βελτιωμένου Audi RS 6 Avant…

Η αμερικάνικη εταιρεία Hennessey εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά, όχι απλώς με ένα νέο της δημιούργημα, αλλά με ένα διαφορετικό, επίκαιρο για τα Χριστούγεννα βίντεο. Είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια, αυτή την εποχή, βάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο πάνω σε ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας μέγιστη ταχύτητα.

Φέτος σειρά είχε ένα Audi RS 6 Avant, το οποίο ανήκει στη σύζυγο του John Hennessey και αποτελεί το καθημερινό της αυτοκίνητο. Με τις κατάλληλες τροποποιήσεις η ισχύ ανέβηκε στους 800 ίππους, δύναμη αρκετή για να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε μέχρι σήμερα ένα άλλο δημιούργημα του ίδιου, ένα Jeep Grand Cherokee Trackhawk 1.000 ίππων, το οποίο το 2019 είχε αναπτύξει ταχύτητα 291 χλμ./ώρα, έχοντας φυσικά ένα δέντρο στην οροφή του.

Το Audi RS 6 Avant στήθηκε στο διάδρομο, με τη σκάρα οροφής τοποθετημένη καλά, ενώ πάνω της ήταν δεμένο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 1,8 μέτρων. Το βίντεο είναι «ντυμένο» με εορταστική μουσικά, αλλά και φυσικό ήχο από τις τεράστιες εξατμίσεις του γερμανικού station wagon, με τον οδηγό να υποβάλει σε εξαντλητική δοκιμασία το… ταλαίπωρο δέντρο.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε την ομάδα, που έχει πλέον δύο λόγους να γιορτάσει αυτά τα Χριστούγεννα, αφού το Audi RS 6 Avant κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Jeep, αναπτύσσοντας μέγιστη ταχύτητα 294,5 χλμ./ώρα! Καλά Χριστούγεννα!

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!