MotorOne Experience: Νέο Honda ZR-V e:HEV (video)

Το νέο ZR-V θρονιάζεται ανάμεσα στο κομπακτ HR-V και στο πληθωρικό CR-V, προσφέροντας στη Honda ένα ισχυρό οπλοστάσιο στην δημοφιλέστερη τάση της αυτοκίνησης.

Honda ZR-V e:HEV – Ο νεότερος εκπρόσωπος της Honda ενσωματώνει ουσία και έρχεται χωρίς σχεδιαστικές τυμπανοκρουσίες, ποντάροντας στην ευρύχωρη πρακτικότητα, την τεχνολογία και την απόδοση.

Το ZR-V έρχεται με έντονο το DNA από το τελευταίο Civic, τόσο όσον αφορά στην πλατφόρμα, όσο και στο υβριδικό σύστημα κίνησης με το οποίο θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο. Οπτικά αναγνωρίζεις μια κομψή σιλουέτα που χαρακτηρίζεται από ρευστές γραμμές και σχεδιαστική ουδετερότητα στο SUV του ανάστημα.

Είναι η D-SUV προσθήκη ανάμεσα στα HR-V και CR-V και με μήκος 4,57 μ. τοποθετείται στην «καρδιά» της κατηγορίας των οικογενειακών SUV. Το digital περιβάλλον και οι τεχνολογίες υποβοήθησης Honda SENSING είναι αναμενόμενα στοιχεία του χαρακτήρα ZR-V, ενώ η γεύση από Civic επικρατεί και στο εσωτερικό με ότι συνεπάγεται αυτό σε ιαπωνική συνέπεια ποιότητας, συναρμολόγησης, υλικών και φινιρίσματος.

Το υβριδικό σύνολο μπορεί να εναλλάσσει τη λειτουργία του μεταξύ των λειτουργιών EV, Hybrid και Engine Drive απρόσκοπτα και με γνώμονα την αποδοτικότητα. Η συνδυαστική ισχύς των 184 ίππων και η ροπή των 315 Nm, εξασφαλίζουν απόδοση και επιδόσεις που πάνε πακέτο με χαμηλές καταναλώσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!