Η Kosmocar και Kosmoride έφεραν την εταιρεία τεχνολογία Silence στην Ελλάδα

Τα ηλεκτρικά σκούτερ και τετράκυκλα της Silence είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με τιμή από 3.990 ευρώ.

Η Kosmocar και Kosmoride έφεραν την εταιρεία τεχνολογία Silence στην Ελλάδα

Τα ηλεκτρικά σκούτερ και τετράκυκλα της Silence είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με τιμή από 3.990 ευρώ.

Η Kosmocar ενισχύει το δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride με τα προϊόντα μετακίνησης της Silence. Πρόκειται για μια νεοφυής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα στην Βαρκελώνη της Ισπανίας που δραστηριοποιείται από το 2012 και ειδικεύεται στα οχήματα πόλης, κατά βάση τα ηλεκτρικά scooter αλλά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης (nanocars).

Βασικά προϊόντα της Silence αποτελούν τα ηλεκτρικά scooter τα οποία είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις, με μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, που μπορούν να οδηγηθούν από άτομα ηλικίας 16 ετών, είτε με μέγιστη ταχύτητα από 90-110 χλμ./ώρα, με την αυτονομία τους, με μια μόνο φόρτιση να φτάνει τα 149 χιλιόμετρα.

Η φόρτιση των Silence είναι απλή υπόθεση, αφού δεν απαιτείται ξεχωριστή εγκατάσταση φορτιστών. Η μπαταρία μπορεί να μετακινηθεί πανεύκολα, χάρη στους ενσωματωμένους τροχούς και τη λαβή που διαθέτει ενώ φορτίζεται σε μια κοινή πρίζα σούκο. Χάρη στον on board φορτιστή των 600W θα έχει φορτίσει στο 100% της χωρητικότητάς της μέσα σε 5 ώρες.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Silence, είναι ένα διθέσιο όχημα με μήκος κάτω από 2,3 μ. για απόλυτη ευελιξία. Η αυτονομία του φτάνει σχεδόν τα 150 χιλιόμετρα, η μέγιστη ταχύτητα τα 90 χλμ./ώρα ενώ το κλείδωμα-ξεκλείδωμα γίνεται χωρίς κλειδί μέσω εφαρμογής στο smartphone. Το nanocar της Silence θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την Kosmoride μέσα στο 2022. Για πλήρως οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και με ηλιακή ενέργεια μέσω πάνελ.

Οι τιμές των scooters Silence ξεκινούν από τις 3.990 ευρώ, ενώ παράλληλα μπορούν να τύχουν επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για ποσοστό 30% της αξίας τους και μέχρι του ποσού των 3.000 ευρώ. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τα scooters της Silence από τις 16 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Silence και τα ηλεκτρικά της οχήματα είναι διαθέσιμες στο Silence.eco ενώ για την Kosmoride, το δίκτυο καταστημάτων της και τα προϊόντα και υπηρεσίες της στο Kosmoride.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!