Βραβείο για το Opel Mokka-e στην κατηγορία των αυτοκινήτων κάτω των 25.000 ευρώ

Στο ηλεκτρικό compact SUV απονεμήθηκε το “Χρυσό Τιμόνι 2021”

Βραβείο για το Opel Mokka-e στην κατηγορία των αυτοκινήτων κάτω των 25.000 ευρώ

Στο ηλεκτρικό compact SUV απονεμήθηκε το “Χρυσό Τιμόνι 2021”

Το νέο Opel Mokka-e κέρδισε το “Χρυσό Τιμόνι 2021”, στην κατηγορία “Καλύτερο Αυτοκίνητο Κάτω των €25.000”. Η Opel συνέχισε τις βραβεύσεις της στο θεσμό αυτό, καθώς μόλις πέρσι, το ηλεκτρικό Opel Corsa-e εξασφάλισε τον τίτλο “Golden Steering Wheel”. Μετά το Ampera-e το 2017 και το Corsa-e το 2020, το Mokka-e είναι τώρα το τρίτο ηλεκτρικό μοντέλο και το πρώτο SUV της Opel που κατακτά τον περίοπτο τίτλο. Τα ηλεκτρικά οχήματα με σήμα τον κεραυνό (Blitz) ηλεκτρίζουν το ενδιαφέρον των ειδικών και των αναγνωστών των AUTOBILD&BILDamSONNTAG όπως και των πελατών.

«Το Opel Mokka-e μας είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο και το απέδειξε για μία ακόμα φορά εφέτος, στο θεσμό ‘Golden Steering Wheel’», δήλωσε ο Uwe Hochgeschurtz, CEO της Opel στη χθεσινοβραδινή τελετή στο Axel Springer Haus, στο Βερολίνο. «Με προηγμένες τεχνολογίες και ασυμβίβαστη σχεδίαση, το Mokka-e καθιστά απολαυστική την ηλεκτρική κινητικότητα από κάθε άποψη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που οι πελάτες μας, οι αναγνώστες των AUTOBILD&BILDamSONNTAG, και η έγκριτη κριτική επιτροπή έχουν την ίδια γνώμη.»

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό Opel Mokka-e

Το νέο Opel Mokka-e εντυπωσιάζει όχι μόνο με μία τολμηρή και καθαρή σχεδίαση αλλά και με τις επιδόσεις του. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει ισχύ 136 ίππων και μέγιστη ροπή 260 Nm. Με μία μπαταρία 50 kWh, μπορεί να καλύψει έως 338 χιλιόμετρα χωρίς στάση για ανεφοδιασμό σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική ταχύτητα είναι 150 km/h. Ένα προηγμένο σύστημα αναγεννητικής πέδησης καθιστά το Mokka-e ακόμα πιο αποδοτικό, επιτρέποντας την ανάκτηση ενέργειας στις φάσεις επιβράδυνσης και φρεναρίσματος. Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτίζεται στο 80% σε 30 λεπτά σε σταθμό φόρτισης 100 kW DC.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!