Αφιέρωμα “e-νημερώσου!” 2023

Το ετήσιο ραντεβού μας για να ενημερωθούμε για το τοπίο της Ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, από τους Electric Experts της αγοράς.

Αφιέρωμα “e-νημερώσου!” 2023

Το ετήσιο ραντεβού μας για να ενημερωθούμε για το τοπίο της Ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, από τους Electric Experts της αγοράς.

Tο MotorOne.gr παρακολουθεί συνεχώς και καταγράφει τις εξελίξεις στο χώρο της Ηλεκτροκίνησης. Όλες τις νέες τεχνολογίες και εξηλεκτρισμένες λύσεις μετακίνησης, που ολοένα και πληθαίνουν.

Από αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα, μέχρι ταξί, φορτηγά και λεωφορεία, οι ηλεκτρικές και υβριδικές επιλογές μας είναι άφθονες και είναι εδώ, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Είτε βλέπεις με ενδιαφέρον αυτή την εξέλιξη της αυτοκίνησης, είτε δυσκολεύεσαι να την “αγκαλιάσεις”, αναμφίβολα έχεις να διαχειριστείς πολλά και αποσπασματικά μηνύματα από τις εταιρείες του κλάδου. Έτσι, ετοιμάσαμε το απόλυτο «hot spot» για την ενημέρωσή σου.

Ή καλύτερα… την e-νημέρωσή σου.

Το μεγαλύτερο αφιέρωμα για την Ηλεκτροκίνηση είναι εδώ, για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Το “e-νημερώσου”, το απόλυτο digital αφιέρωμα για την Ηλεκτροκίνηση, εγκαινιάστηκε το 2022 από το MotorOne.gr και τους ηγέτες της αγοράς, μεταξύ των οποίων κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτου, μικροκινητικότητας και φόρτισης.

Η πλούσια πληροφορία, ο εκπαιδευτικός του χαρακτήρας, η ευρεία συμμετοχή μαρκών που αποτελούν πόλο έλξης για τους ενδιαφερόμενους με τις δυνατές τους εξηλεκτρισμένες προτάσεις, αλλά και η rich-media μορφή του, συντέλεσαν στην καταγραφή εκατοντάδων χιλιάδων αναγνώσεων!

Φέτος, επιστρέφει δυναμικά ανανεωμένο, με τις φετινές εξελίξεις και τα brands που μας …ηλεκτρίζουν και το 2023!

Όποιο και αν είναι το κίνητρό σου για να ασχοληθείς με την ηλεκτροκίνηση, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο.

Δες το αφιέρωμα εδώ!

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!