Στο τερέν η έκδοση Roland Garros του Renault 5

Η Renault τιμά τη συνεργασία της με το γαλλικό τουρνουά τένις με μία νέα έκδοση του επερχόμενου αμιγώς ηλεκτρικού 5.

Στο τερέν η έκδοση Roland Garros του Renault 5

Η Renault τιμά τη συνεργασία της με το γαλλικό τουρνουά τένις με μία νέα έκδοση του επερχόμενου αμιγώς ηλεκτρικού 5.

Το Roland Garros έχει τοποθετήσει ξανά στο παρελθόν το όνομά του σε αυτοκίνητα, με μια σειρά από ειδικές εκδόσεις της Peugeot να έχουν φορέσει το σήμα στο παρελθόν. Τώρα είναι η σειρά της Renault, και συγκεκριμένα του νέου Renault 5 Roland Garros.

Αυτή τη στιγμή πρόκειται απλά για ένα πρωτότυπο του επερχόμενου Renault 5, αλλά η γαλλική εταιρεία επιμένει ότι αυτή η νέα εκδοχή «είναι μια ειδική έκδοση για το Γαλλικό Open και μια προεπισκόπηση του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής». Το αμιγώς ηλεκτρικό Renault 5 θα κάνει το ντεμπούτο την επόμενη χρονιά για να προκαλέσει τα MINI Cooper Electric, Peugeot e-208, Fiat 500e και MG4.

Όσον αφορά αυτή την έκδοση Roland Garros, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που την ξεχωρίζουν από το κανονικό μοντέλο. Η Renault του έχει δώσει μια νέα χρωματική απόχρωση με σατινέ μαύρη οροφή που έρχεται σε αντίθεση με το μεταλλικό λευκό αμάξωμα.

Υπάρχει επίσης ένα λογότυπο Roland Garros με οπίσθιο φωτισμό στους πλευρικούς αεραγωγούς, σε συνδυασμό με τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα, ένα εμβληματικό σύμβολο του σχεδιασμού του σταδίου Roland Garros. Τα διακοσμητικά των παραθύρων είναι φινιρισμένα σε σατινέ χρώμιο και οι ζάντες αποκτούν ένα νέο μπλε χρώμα.

Το Renault 5 Roland Garros θα εκτίθεται στο γαλλικό τουρνουά τένις από τις 22 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου, μαζί με το νέο Renault Espace E-Tech και το πρωτότυπο Renault 4EVER Trophy.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!