Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz E-Class

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz E-Class μας δίνουν μια εικόνα για την τεχνολογία που θα ενσωματώνει.

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz E-Class

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz E-Class μας δίνουν μια εικόνα για την τεχνολογία που θα ενσωματώνει.

Λίγο πριν την πλήρη αποκάλυψη της E-Class, η Mercedes-Benz μας δείχνει το εσωτερικό της και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την τεχνολογία. Εδώ, το σύστημα πολυμέσων θα λειτουργεί ως πρόδρομος του νέου MB.OS, της επόμενης γενιάς infotainment, όπως τόνισαν οι άνθρωποι της Mercedes.

Οι λειτουργίες του συστήματος εκτελούνται από διαφορετικούς υπολογιστές και μονάδες επεξεργασίας, αλλά σε έναν ενιαίο επεξεργαστή, κάτι που αναβαθμίζει την ταχύτητα του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με τις οθόνες τώρα να έχουν πιο γρήγορη απόκριση στις εντολές.

Αυτό είναι το βασικό δεδομένο του επιπέδου τεχνολογίας που βρίσκεται στο αυτοκίνητο, η οποία θα περιλαμβάνει σύνδεση δεδομένων 5G σε αγορές που είναι διαθέσιμο, παρέχοντας έτσι ταχύτερες υπηρεσίες.

Το σύστημα επίσης θα επιτρέπει την ενσωμάτωση εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών όπως το TikTok, το παιχνίδι Angry Birds και η πλατφόρμα βίντεο κλήσεων Zoom. Η τελευταία είναι εφικτή χάρη σε μια κάμερα που είναι τοποθετημένη στο ταμπλό, η οποία επιτρέπει selfies και καταγραφή βίντεο.

Στη νέα E-Class θα προσφέρεται μια νέα επιλογή με την ονομασία Superscreen, η οποία, όπως το σύστημα Hyperscreen σε άλλα μοντέλα της Mercedes συνδυάζει μια οθόνη για τους επιβάτες, μια κεντρική αφής και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Επίσης, ανασχεδιασμένα, απλούστερα και χρωματικά επεξεργασμένα, είναι τα κύρια εικονίδια στις κεντρικές και προαιρετικές οθόνες των επιβατών, έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα πλακίδια των smartphone. Κάτι που καθιστά πιο εύκολη την αναγνώριση από τον οδηγό.

Επιπλέον, ο φωνητικός έλεγχος εξελίχθηκε και πλέον δεν απαιτείται να πεις πρώτα «Hey Mercedes», αλλά απλώς μιλάς και το αυτοκίνητο αποκρίνεται. Εξελιγμένη είναι η τεχνητή νοημοσύνη της νέας E-Class, με το αυτοκίνητο να εκτελεί εργασίες ρουτίνας, «διαβάζοντας» τις συνήθειες του κατόχου. Εναλλακτικά ο οδηγός μπορεί να «διδάξει» το αυτοκίνητο να κάνει πράγματα που του αρέσουν και τον εξυπηρετούν στην καθημερινότητά του.

Η νέα Mercedes-Benz E-Class αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην αγορά, μέσα στο καλοκαίρι, άρα σύντομα θα γίνει και η πλήρης αποκάλυψη του μοντέλου, που αφορά και το εξωτερικό τμήμα της.

Mercedes-Benz E-Klasse | 2023: Video-Streaming, On-Demand-Inhalte, Sport, Nachrichten und vieles mehr mit dem Entertainment-Portal ZYNC ( Displayinhalt kann von Serienstand abweichen. Die Funktionen auf dem Beifahrer-Display sind teilweise zum Marktstart der E-Klasse noch nicht verfügbar und dann abhängig vom jeweiligen Fahrzeugmodell, der individuellen Konfiguration und dem jeweiligen Markt )<br /> Mercedes-Benz E-Class | 2023: Video streaming, on-demand content, sports, news and more with the entertainment portal ZYNC ( Display content may differ from series status. Some of the functions on the passenger display are not yet available at the market launch of the E-Class and then depend on the respective vehicle model, the individual configuration and the respective market. )

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!