Mercedes-EQT: Ηλεκτρικό και επταθέσιο (video)

Το πρωτότυπο προαναγγέλλει το αυτοκίνητο παραγωγής που θα κυκλοφορήσει το 2022

Mercedes-EQT: Ηλεκτρικό και επταθέσιο (video)

Το πρωτότυπο προαναγγέλλει το αυτοκίνητο παραγωγής που θα κυκλοφορήσει το 2022

Μετά την teaser φωτογραφία η Mercedes-Benz αποκάλυψε πλήρως το νέο της concept car στην κατηγορία των μικρών επιβατικών βαν. Το EQT είναι η μηδενικών ρύπων έκδοση της νέας T-Class, η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από τη V-Class. Θα κυκλοφορήσει το 2022, δίπλα στην επαγγελματική έκδοση Citan.

Το Concept EQT έχει μήκος 4,94 μέτρα, πλάτος 1,86 μ. και ύψος 1,83 μ. και απευθύνεται σε πολυμελείς οικογένειες αλλά και εταιρείες που μεταφέρουν στελέχη ή διοργανώνουν δραστηριότητες. Οι συρόμενες πόρτες και στις δύο πλευρές χαρίζουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό με τις 7 θέσεις σε τρεις σειρές.

Στο αμάξωμα ξεχωρίζουν η φωτιζόμενη μάσκα με τα 3D αστέρια που εκτείνεται έως τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, οι μεγάλοι τροχοί των 21 ιντσών και οι λεπτομέρειες χρωμίου. Πολυτελές και χρηστικό το εσωτερικό, με λευκές δερμάτινες επενδύσεις nappa στα καθίσματα και ψηφιακές οθόνες στον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα.

Η Mercedes-Benz δεν ανακοίνωσε στοιχεία για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του EQT, κάτι που αναμένεται να γίνει με την αποκάλυψη της έκδοσης παραγωγής.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!