Porsche Cayenne Platinum Edition: Άρχισε η διάθεσή της στην Ευρώπη

Οι εκδόσεις Platinum θα συνοδεύουν τις Cayenne, Cayenne E-Hybrid και Cayenne S, με τις πρώτες παραδόσεις να αρχίζουν των ερχόμενο Μάιο

Porsche Cayenne Platinum Edition: Άρχισε η διάθεσή της στην Ευρώπη

Οι εκδόσεις Platinum θα συνοδεύουν τις Cayenne, Cayenne E-Hybrid και Cayenne S, με τις πρώτες παραδόσεις να αρχίζουν των ερχόμενο Μάιο

Μία νέα έκδοση εξοπλισμού της Cayenne (διαθέσιμη και στο coupe μοντέλο), λανσάρει στην Ευρώπη η Porsche. Η εμφάνιση της Cayenne Platinum Edition χαρακτηρίζεται από πολυάριθμες λεπτομέρειες, σχεδιασμένες ειδικά για το μοντέλο, σε σατινέ πλατινένιο φινίρισμα. Λεπτομέρειες της  εισαγωγής αέρα στο εμπρός μέρος, το «Porsche» στην πίσω λωρίδα φωτισμού LED, και οι στάνταρ ζάντες RS Spyder Design 21 ιντσών, που προορίζονται αποκλειστικά για την Platinum Edition, έχουν αυτό το φινίρισμα.

Οι σπορ απολήξεις της εξάτμισης και τα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων σε μαύρο χρώμα, τονίζουν ακόμα περισσότερο τη σπορ, κομψή εμφάνιση της σειράς. Το μοντέλο διατίθεται σε απλό λευκό και μαύρο χρώμα, σε μεταλλικό Jet Black, Carrara White, Mahogany και Moonlight Blue, καθώς και στο ειδικό χρώμα Crayon.

Στο κομψά σχεδιασμένο εσωτερικό, τα μαρσπιέ είναι σε brushed aluminium φινίρισμα με το λογότυπο «Platinum Edition» και μαζί με τις ζώνες ασφαλείας σε χρώμα Crayon και πινελιές σε ασημί χρώμα, δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στο πολυτελές SUV. Η Cayenne Platinum Edition έχει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, που περιλαμβάνει προβολείς LED, με Porsche Dynamic Light System (PDLS), πανοραμική οροφή, φιμέ τζάμια, ηχοσύστημα της Bose, δερμάτινα σπορ καθίσματα οκτώ ρυθμίσεων, το σήμα της Porsche στα προσκέφαλα των καθισμάτων και ένα αναλογικό ρολόι στο ταμπλό.

Το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive Manufaktur προσφέρει επιπλέον πολλές επιλογές βελτίωσης για το εσωτερικό και το εξωτερικό, από μικρές αλλαγές έως εκτεταμένες τροποποιήσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!