Αναβάθμιση για την πιο δημοφιλή έκδοση του Toyota C-HR

Η έκδοση C-LUB αναμένεται να συγκεντρώνει πάνω από το 50% των ευρωπαϊκών πωλήσεων του compact SUV

Αναβάθμιση για την πιο δημοφιλή έκδοση του Toyota C-HR

Η έκδοση C-LUB αναμένεται να συγκεντρώνει πάνω από το 50% των ευρωπαϊκών πωλήσεων του compact SUV

Το Δεκέμβριο θα ανοίξει η Toyota το βιβλίο παραγγελιών για το ανανεωμένο C-HR, με τις πρώτες παραδόσεις των αυτοκινήτων επί ευρωπαϊκού εδάφους να ακολουθούν στις αρχές του 2022. Οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν την έκδοση C-LUB, η οποία βρίσκεται στο μέσο της γκάμας του δημοφιλούς SUV, πάνω από την C-ENTER και κάτω από τις κορυφαίες GR SPORT και C-HIC. Στην Toyota εκτιμούν ότι με την αναβάθμιση που δέχεται, η έκδοση C-LUB θα συγκεντρώνει πάνω από τις μισές ταξινομήσεις του C-HR στην Ευρώπη.

Μετά το πρόσφατο λανσάρισμα του C-HR GR SPORT, που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα δυναμικό στην όψη SUV, το C-LUB έρχεται να δώσει μία ποιοτικότερη αίσθηση από πριν. Η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει από την διχρωμία στο αμάξωμα, με την αντίθεση να δίνεται από την οροφή, τις εμπρός κολώνες και την πίσω αεροτομή σε ασημί ή μαύρο χρώμα, αλλά και τις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Στην καμπίνα των επιβατών, συναντάμε νέο συνδυασμό υφάσματος και συνθετικού δέρματος, αλλά και λεπτομέρειες σε απόχρωση gunmetal του γκρι.

Δείτε ακόμα: Έκπτωση 1.000 ευρώ στο νέο RAV4

Αναβαθμισμένες είναι και οι υπηρεσίες που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων στο ανανεωμένο C-HR, χάρη στην παρουσία του Toyota Smart Connect τελευταίας γενιάς. Στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις πλέον της βασικής C-ENTER, εφοδιάζεται με ισχυρότερο επεξεργαστή, που ολοκληρώνει πιο γρήγορα τις λειτουργίες που ζητά ο οδηγός και οι επιβάτες. Μέσω της οθόνης αφής 8 ιντσών, παρέχονται αρκετές υπηρεσίες, όπως η πλοήγηση με συνεχή ενημέρωση μέσω cloud, χωρίς να απαιτείται χρήση δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η λειτουργία φωνητικών εντολών αναγνωρίζει αιτήματα για τη χρήση του συστήματος πολυμέσων και της πλοήγησης. Το σύστημα υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με το Apple CarPlay και ενσύρματη με το Android Auto. Το πακέτο Toyota Smart Connect προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος για τέσσερα έτη.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!