Το Nissan GT-R σε εκδόσεις μόλις 100 αυτοκινήτων

Το ιαπωνικό supercar ανανεώνεται ενόψει της νέας χρονιάς και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής

Το Nissan GT-R σε εκδόσεις μόλις 100 αυτοκινήτων

Το ιαπωνικό supercar ανανεώνεται ενόψει της νέας χρονιάς και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής

Όπως κάθε χρόνο, η Nissan προχωρά σε περιορισμένης έκτασης ανανέωση του GT-R, προκειμένου να το διατηρήσει “φρέσκο” στην αγορά των supercars. Αυτή τη φορά, συνοδεύεται από το λανσάρισμα δύο νέων εκδόσεων περιορισμένης παραγωγής, για την αγορά της Ιαπωνίας.

Οι εκδόσεις GT-R Premium Edition T-spec και GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec θα κυκλοφορήσουν σε μόλις 100 αυτοκίνητα και θα είναι εμπορικά διαθέσιμες το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Όσο για τους τυχερούς ιδιοκτήτες τους, αυτοί θα προκύψουν μέσω κλήρωσης!

Οι δύο περιορισμένες εκδόσεις T-spec είναι ειδικά εξοπλισμένες με κεραμικά φρένα, πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, ένα αποκλειστικό για τις εκδόσεις κάλυμμα κινητήρα, καθώς και αποκλειστική σήμανση, εμπρός και πίσω.

Δύο νέα χρώματα αμαξώματος, το Midnight Purple και το Millennium Jade, έχουν προστεθεί στις επιλογές των T-spec. Το Midnight Purple είναι μια προηγμένη έκδοση του χρώματος που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες γενιές GT-R και είναι εμπνευσμένη από τις χρωματικές αλλαγές του Βόρειου Σέλαος. Το Millennium Jade χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα και αποπνέει μια γαλήνια, αλλά ισχυρή παρουσία.

Το όνομα T-spec αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του GT-R να καθοδηγεί και να διαμορφώνει τους χρόνους και είναι εμπνευσμένο από τις λέξεις “τάση” και “έλξη”. Ως “διαμορφωτής τάσης”, το GT-R έχει κατασκευαστεί  για να είναι πάντα μπροστά από την εποχή του και η ικανότητα του να κινείται με το χαρακτηριστικό στιβαρό κράτημα, το κατατάσσει στην κορυφή της οδηγικής απόλαυσης.

Το Nissan GT-R Premium Edition T-spec διαθέτει επίσης έναν αποκλειστικό εσωτερικό σχεδιασμό, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Rays (στο χρώμα του χαλκού) και ανάρτηση που εκμεταλλεύεται τη μείωση του βάρους κάτω από τα ελατήρια. Το διευρυμένο χείλος στις ζάντες έχει αυξήσει την ακαμψία των ελαστικών, προσφέροντας ομαλή και άμεση απόκριση στον χειρισμό.

Σχεδιασμένη με έμφαση στις μεγάλες επιδόσεις, η έκδοση GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec είναι ειδικά εξοπλισμένη με οροφή και πορτμπαγκάζ από ανθρακόνημα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!