Τα μεγάλα SUV της BMW βγάζουν το… σκοτεινό εαυτό τους

Η X5 και X6 στην περιορισμένης παραγωγής έκδοση Black Vermilion και η X7 στην Frozen

Τα μεγάλα SUV της BMW βγάζουν το… σκοτεινό εαυτό τους

Η X5 και X6 στην περιορισμένης παραγωγής έκδοση Black Vermilion και η X7 στην Frozen

Πιο ξεχωριστές, με αποκλειστικά πακέτα εξοπλισμού και σχεδιαστικές λεπτομέρειες, καθιστά η BMW τις X5, X6 και X7. Ο λόγος για τις περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις Black Vermilion για τις X5, X6 και την X7 στο μεταλλικό χρώμα Frozen Black.

BMW X5 και X6 Edition Black Vermilion

Το κεντρικό θέμα της έκδοσης Black Vermilion είναι η αλληλεπίδραση χρωμάτων μεταξύ μαύρου και κόκκινου. Η διπλή μάσκα της BMW με τις κόκκινες ράβδους, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για αυτά τα μοντέλα, δημιουργεί αντίθεση
με το ειδικό φινίρισμα “BMW Individual Frozen Black metallic”. Στην BMW X6 Black
Vermilion, αυτό το οπτικό highlight είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, σε συνδυασμό με τη φωτιζόμενη μάσκα «νεφρού» Iconic Glow.

Τα φώτα M Shadow Line με λέιζερ περιλαμβάνουν φωτισμό στάσης με μπλε υπογραφή X. Οι BMW X5 και X6 υπογραμμίζουν επίσης τον δυναμικό χαρακτήρα τους ως Edition Black Vermilion με το πακέτο M Sport, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ειδικής σχεδίασης μπροστινές και πίσω ποδιές, καθώς και την M γυαλιστερή γραμμή Shadow Line με εκτεταμένα χαρακτηριστικά.

Πίσω από τους τροχούς ελαφρού κράματος 22 ιντσών 742 M διπλής ακτίνας με ελαστικά μεικτής χρήσης, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για αυτές τις εκδόσεις. Πίσω από τους συγκεκριμένους τροχούς ξεχωρίζουν οπτικά οι γυαλιστερές κόκκινες δαγκάνες των σπορ φρένων της M.

BMW X7 Edition σε Frozen Black metallic

Όπως οι εκδόσεις Black Vermilion, έτσι και η νέα BMW X7 Edition διαθέτει επίσης το BMW Individual ειδικό φινίρισμα Frozen Black metallic, φέροντας κάποιες λεπτομέρειες σε χρώμα αντίθεσης. Στις αποκλειστικές στη συγκεκριμένη έκδοση ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών σε γκρι ματ απόχρωση, οι δαγκάνες των σπορ
φρένων της BMW M έχουν σχεδιαστεί ανάλογα σε γυαλιστερό μαύρο. Σε συνδυασμό με το σπορ πακέτο M και τη σειρά Shadow Line M με τη χαρακτηριστικά μεγαλύτερη περίμετρο, είναι ακριβώς αυτό το σύστημα συγκράτησης χρωμάτων, που κάνει το μήκους 5,15 μέτρων και πλάτους άνω των 2 μέτρων επταθέσιο SUV να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. Στο εσωτερικό, η BMW X7 Edition σε Frozen Black metallic με τον «ουρανό» σε M Alcantara Anthracite, την εφαρμογή γυαλιού Crafted Clarity και τα σκουρόχρωμα φιμέ τζάμια.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!