Εκδόσεις GT, Modena και Trofeo από την Maserati

Θα διατίθενται στις Ghibli, Quattroporte και Levante, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

Εκδόσεις GT, Modena και Trofeo από την Maserati

Θα διατίθενται στις Ghibli, Quattroporte και Levante, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

Με τη συμπλήρωση του πρώτου εξαμήνου του 2021, η Maserati φροντίζει ήδη να προετοιμάσει το έδαφος για το MY22 (model year), τόσο για λογαριασμό των πελατών της όσο και για δικό της. Οι Ιταλοί, ωστόσο, επιμένουν πως οι τρεις νέες εκδοχές GT, Modena και Trofeo δεν έχουν εξελιχθεί μόνο για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες όλων των πελατών, αλλά και για να εκφραστούν με τον καλύτερο τρόπο τα διαφορετικά μεν, αλλά συμπληρωματικά είδη των καινοτομιών, των επιδόσεων και του σχεδιασμού της σειράς των μοντέλων της Maserati.

GT Trim. Η εκδοχή GT αναδεικνύει το χαρακτήρα, τη γοητεία και την κομψότητα της Maserati και ενσωματώνει το πιο αστικό, μινιμαλιστικό και σύγχρονο πνεύμα της εταιρείας με υλικό κατάλληλο για τους δυναμικούς και περίεργους παγκόσμιους… πολίτες, που έχουν επίγνωση της μόδας αλλά με το δικό τους εκλεπτυσμένο, πρωτότυπο στιλ. Οι Ghibli και Levante GT εφοδιάζονται με ένα τετρακύλινδρο mild hybrid κινητήρα, ισχύος 330 ίππων, ενώ η Quattroporte GT με ένα V6, ισχύος 350 ίππων. Από την άλλη, στην εξωτερική πλευρά, αυτή η εκδοχή βελτιώνει τα μοντέλα της γνωστής γκάμας με ένθετα χρωμίου, ενώ οι ζάντες των 18 ιντσών (για τις Ghibli και Levante) ή των 19 ιντσών (για την Quattroporte) είναι από κράμα αλουμινίου. Η εσωτερική εμφάνιση συμπληρώνεται από δερμάτινα καθίσματα με σκούρο κεντρικό καθρέφτη για την Ghibli GT, ανοιχτόχρωμη απόχρωση ρίζας για την Quattroporte GT και για τη Levante GT χρώμα μαύρου πιάνου.

Οδηγούμε τη νέα Maserati Ghibli Hybrid

Modena Trim. Η εκδοχή Modena απευθύνεται σε πελάτες, που είναι λάτρεις των σπορ, που, επίσης, απολαμβάνουν πλήρως το χρόνο τους και το σχετικό πλαίσιο. Για άτομα, που αναζητούν μια ισορροπία έμφυτης κομψότητας, δυναμισμού και διασκεδάζουν οδηγώντας. Οι Ghibli Modena και Levante Modena εφοδιάζονται με V6 κινητήρα, 350 ίππων. Υπάρχουν, όμως, και οι εκδοχές με ένα πρόσθετο “S”, επομένως: Ghibli και Levante Modena S εφοδιάζονται με V6 κινητήρα 430 ίππων, ο οποίος βρίσκεται και στην Quattroporte Modena. Η συγκεκριμένη εκδοχή ενισχύει το σπορ χαρακτήρα των αυτοκινήτων με τους σπορ προφυλακτήρες, που διαθέτουν ένθετα σε χρώμα μαύρου πιάνου, αλλά και τις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Στο εσωτερικό, κάθε λεπτομέρεια παραπέμπει στη συνήθη οδηγική απόλαυση της μάρκας, τα σπορ καθίσματα έχουν δερμάτινη ταπετσαρία και εσωτερικούς χώρους σε μαύρο πιάνου για τις Levante και Quattroporte ή σκουρόχρωμο καθρέφτη για την Ghibli. Όσο για την εκδοχή Modena S, αυτή περιλαμβάνει το «πακέτο» Nerissimo (δηλ. «μαυρότατο») και κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Trofeo Trim. Η Trofeo αντιπροσωπεύει τη μέγιστη απόδοση της προσωπικότητας της Maserati: η εστίαση είναι σταθερά στις επιδόσεις, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση. Αυτή η εκδοχή αποτελεί την κορυφή της γκάμας όσον αφορά το περιεχόμενο του «πακέτου» και, πάνω απ’ όλα, την απόδοση. Αυτή οφείλεται στον ισχυρό V8 Twin Turbo κινητήρα των 580 ίππων. Μια επένδυση από ανθρακονήματα, ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και κόκκινες δαγκάνες φρένων συμπληρώνουν το όμορφο σκηνικό στο εξωτερικό. Το εσωτερικό είναι πολυτελές, με σπορ καθίσματα από φυσικό δέρμα “Pieno Fiore”.

Όσοι… ενδιαφέρονται, οι παραγγελίες ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2021.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!