Στο Goodwood η πρεμιέρα της νέας BMW 2 Series Coupe

Οι Βαυαροί θα εκμεταλλευτούν την παρουσία κόσμου στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, για να παρουσιάσουν το νέο τους compact μοντέλο

Στο Goodwood η πρεμιέρα της νέας BMW 2 Series Coupe

Οι Βαυαροί θα εκμεταλλευτούν την παρουσία κόσμου στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, για να παρουσιάσουν το νέο τους compact μοντέλο

Οι κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων επιλέγουν στην πλειονότητά τους να παρουσιάζουν νέα μοντέλα ή νέες εκδόσεις τους σε εκθέσεις αυτοκινήτου. Επειδή, όμως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, κάποιος -πολύ υπεράνω σε σχέση με εμάς- βάζει τα γέλια και ανατρέπει τα πάντα. Έτσι, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η απόφαση της BMW να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της Σειράς 2 Coupé στο διάσημο Φεστιβάλ Ταχύτητας, στο Goodwood της Μ. Βρετανίας.

Η BMW, λοιπόν, θα γιορτάσει την επιστροφή του Φεστιβάλ ταχύτητας το 2021 με την πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα της, που έγινε ποτέ στο Goodwood. Η ολοκαίνουργια BMW Σειρά 2 Coupé θα κάνει το ντεμπούτο της στις 8 Ιουλίου 2021 στην ανάβαση, μήκους 1,87 χιλιομέτρων. Κι αν ανεβούμε και στο λόφο, θα δούμε εκεί το ταχύτερο και πιο ισχυρό ποτέ μοντέλο παραγωγής της BMW M, τη νέα BMW M5 CS, ενώ το Φεστιβάλ θα προσφέρει επίσης τη σκηνή του σε δύο συναρπαστικές πρεμιέρες για τη μάρκα στο Ηνωμένο Βασίλειο: τις νέες αμιγώς ηλεκτρικές BMW iX και BMW i4.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε τη νέα BMW M5 CS

Η ολοκαίνουργια Σειρά 2 Coupé θα συνεχίσει τη μακρά παράδοση των προσηλωμένων στους οδηγούς μοντέλων της, μικρομεσαίων διαστάσεων, ισχυρών δίθυρων προτάσεων της βαυαρικής φίρμας και αντιπροσωπεύει την πιο σύγχρονη ερμηνεία της θρυλικής BMW 2002. Ο συνδυασμός των μικρομεσαίων διαστάσεων, της εξαιρετικά δυναμικής οδικής συμπεριφοράς, του εξακύλινδρου κινητήρα και της μετάδοσης της κίνησης στον πίσω άξονα, όπως επίσης της εξωστρεφούς σχεδίασης θα κάνουν τη BMW Σειρά 2 Coupé μοναδική στην αγορά. Οι θεατές του Φεστιβάλ θα μπορούν να δουν την ολοκαίνουργια BMW Σειρά 2 Coupé, που θα έχει ήδη παρουσιαστεί στην “BMW M Town” από τις 09:00 και να την απολαύσουν στο λόφο για πρώτη φορά στην κατηγορία “First Glance” από τις 09:40.

Παράλληλα με τη νέα Σειρά 2 Coupé θα είναι εκεί η M5 CS, η απόλυτη μετενσάρκωση της BMW M5 και το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής στην ιστορία της εταιρείας. Φέρνοντας την απόδοση της BMW M σε πρωτοφανές επίπεδο, ο V8 κινητήρας των 4,4 λίτρων, ισχύος 635 ίππων, χαρίζει στην M5 CS εξαιρετικές επιδόσεις, όπως 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,0 δευτερόλεπτα και την ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα των 304 χλμ./ώρα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!