H Dacia τρολάρει την παροχή εξοπλισμού με συνδρομή

Η Dacia στη Βρετανία χρησιμοποιεί το χιούμορ για να εκφράσει την αντίθεση της στην πολιτική παροχής πρόσθετων υπηρεσιών και εξοπλισμού με συνδρομή

H Dacia τρολάρει την παροχή εξοπλισμού με συνδρομή

Η Dacia στη Βρετανία χρησιμοποιεί το χιούμορ για να εκφράσει την αντίθεση της στην πολιτική παροχής πρόσθετων υπηρεσιών και εξοπλισμού με συνδρομή

H ψηφιακή εποχή στην αυτοκινητοβιομηχανία έχει φέρει ραγδαίες αλλαγές μαζί με  διαφόρων ειδών υπηρεσίες που άλλοτε δεν θα αναζητούσε ποτέ κανείς μέσω ενός αυτοκινήτου αλλά και νέα ήθη σε ό,τι αφορά τις εξοπλιστικές επιλογές. Σε αυτές συγκαταλέγονται παντός είδους δυνατότητες, προσβάσιμες μέσω συνδρομής, από υπηρεσίες streaming και περιοδικά, έως την ενεργοποίηση της λειτουργίας θέρμανσης στα καθίσματα του αυτοκινήτου.

Η Dacia αποφάσισε να εκφράσει την αντίθεσή της με αυτού του είδους την «πολιτική» πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών, επιστρατεύοντας χιούμορ. Όπως ανακοίνωσε, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν 1 και 2 Φεβρουαρίου να σπεύσουν να παραλάβουν δωρεάν μια θερμοφόρα. Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία ανήκει στην «βρετανική» Dacia και οι θερμοφόρες θα είναι διαθέσιμες μέσω εκθέσεων της φίρμας στην τοπική αγορά.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους της πρωτοβουλίας, όπως σημείωσε ο Luke Broad, επικεφαλής της Dacia για την βρετανική αγορά «Το να ζητάς από κάποιον να πληρώσει επιπλέον προκειμένου να ενεργοποιήσει εξοπλισμό που έχει τοποθετηθεί από το εργοστάσιο είναι κάτι που σίγουρα δεν ταιριάζει στην Dacia. Ανεξαρτήτως αν οι καταναλωτές θεωρούν τα θερμαινόμενα καθίσματα απαραίτητα ή όχι, η δική μας άποψη και αξία είναι να προσφέρουμε μια απροβλημάτιστη ιδιοκτησία το οποίο σημαίνει ότι το μόνο που θα τους ζητούσαμε αν η συζήτηση αφορά θερμαινόμενα καθίσματα είναι να πατήσουν το κουμπί για να τα ενεργοποιήσουν».

Περί θερμαινόμενων καθισμάτων, να σημειωθεί ότι προσφάτως η BMW αποφάσισε σε ορισμένα μοντέλα της τη δυνατότητα επιλογής θερμαινόμενων καθισμάτων με μηνιαία συνδρομή. Μάλλον εξ αυτού η Dacia αποκαλεί τις θερμοφόρες  που προσφέρει δωρεάν «σωτήριες έναντι των θερμαινόμενων καθισμάτων».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!