Rolls-Royce Cullinan με έμπνευση τον κόσμο της μόδας

Η Rolls-Royce παρουσίασε τη γραμμή «Cullinan – Inspired by Fashion», η οποία χρησιμοποιεί φανταχτερά χρώματα και colour blocking, ως νεύμα προς τον κόσμο της μόδας.

Rolls-Royce Cullinan με έμπνευση τον κόσμο της μόδας

Η Rolls-Royce παρουσίασε τη γραμμή «Cullinan – Inspired by Fashion», η οποία χρησιμοποιεί φανταχτερά χρώματα και colour blocking, ως νεύμα προς τον κόσμο της μόδας.

H Rolls-Royce αποκάλυψε στο Art Basel του Μαϊάμι την εμπνευσμένη από τη μόδα γραμμή «Cullinan – Inspired by Fashion», που αποτελείται από δύο συλλογές prêt-à-porter: την τολμηρή Re-Belle και την εντυπωσιακή Fu-Shion. Αυτά τα «αντικείμενα του πόθου» της Rolls-Royce Bespoke Collective εμπνέονται από τις έντονες αποχρώσεις και υφές που συναντάμε στον κόσμο της υψηλής μόδας, αντικατοπτρίζοντας τα εκλεκτικά γούστα και τον τρόπο ζωής της πολυτελούς πελατείας.

Η γραμμή «Cullinan – Inspired by Fashion» αναδεικνύει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του πολυτελούς SUV και του Black Badge alter ego του. «Με την ‘Cullinan – Inspired by Fashion’ αντλήσαμε έμπνευση από τον κόσμο των πελατών μας: άτομα με εκλεκτικά γούστα που καθορίζουν τις τάσεις και επηρεάζουν τα τρέχοντα ρεύματα στους τομείς της τέχνης, της μόδας και του σχεδιασμού», δήλωσε η Celina Mettang, σχεδιαστής χρωμάτων και υλικών της Bespoke για τη Rolls-Royce.

«Αψηφούν τα όρια, προκαλούν τις συμβάσεις και είναι τολμηροί στην έκφραση της ατομικότητάς τους. Αντικατοπτρίζοντας τα γούστα τους, τα μοντέλα μας ‘Cullinan – Inspired by Fashion’ είναι σχεδιασμένα ως κομμάτια δήλωσης σκοπού, τέλεια προσαρμοσμένα στον τρόπο ζωής των πελατών μας» συμπλήρωσε η Celina Mettang.

Για να προσφέρουν μια γεύση από τις άπειρες δυνατότητες του Bespoke, για τη γραμμή ‘Cullinan – Inspired by Fashion’ οι σχεδιαστές δημιούργησαν οκτώ ξεχωριστές προσωπικότητες. Κάθε συλλογή περιλαμβάνει δύο εσωτερικούς χρωματισμούς που ορίζονται από χρώματα έμφασης: Lime Green ή Peony Pink για τη Re-Belle και Mandarin ή Forge Yellow για τη Fu-Shion. Καθένα από τα εσωτερικά στιλ μπορεί να συνδυαστεί με μία από τις δύο προσεκτικά επιλεγμένες εξωτερικές εμφανίσεις, είτε επιδεικτικές, ή πιο διακριτικές.

Η Re-Belle, αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες τάσεις color blocking με τις ζωηρές αποχρώσεις και τον παιχνιδιάρικο συνδυασμό υφών. Μια πινελιά χρώματος στο εσωτερικό με πινελιές Peony Pink ή Lime Green παρέχουν αντίθεση με το Arctic White ή το Cashmere Grey δερμάτινο φινίρισμα.

Η πρόσοψη ολοκληρώνεται με εξαιρετικά λεπτομερές χειροποίητο υφαντό ύφασμα από ανοξείδωτο χάλυβα, που θυμίζει τα μεταλλικά ενδύματα που είδαμε στις φετινές πασαρέλες. Η λεπτή κλωστή με διάμετρο μόλις 0,45 χλστ. δημιουργεί μια περίπλοκη υφή, η οποία αντανακλά περίτεχνα το φως καθώς το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Η Re-Belle «Cullinan – Inspired by Fashion» προσφέρεται σε εξωτερικά χρώματα Lime Green, Gunmetal, Wildberry ή Arctic White, διαθέσιμα ανάλογα με το επιλεγμένο εσωτερικό.

Απελευθερώνοντας την τολμηρή προσωπικότητα του Black Badge, η Fu-Shion ‘Cullinan – Inspired by Fashion’ προσδιορίζει εκ νέου την υψηλή μόδα με μια χρηστική αιχμή. Θυμίζοντας τις prêt-à-porter συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, στολισμένες με λειτουργικά στοιχεία που παραπέμπουν σε ρούχα υψηλής μόδας, η Fu-Shion αναδεικνύει την προσωπικότητα της Cullinan.

Για τη Fu-Shion, οι σχεδιαστές δημιούργησαν δύο εσωτερικά στιλ: έναν εντυπωσιακό συνδυασμό στρατιωτικού πράσινου, ναυτικού μπλε και μανταρινί ή ένα συνδυασμό δέρματος Arctic White και Cashmere Grey με Forge Yellow πινελιές. Ανάλογα την εσωτερική παλέτα, η Fu-Shion «Cullinan – Inspired by Fashion» μπορεί να παραγγελθεί σε τέσσερα εξωτερικά χρώματα: Military Green, Burnout Grey, Forge Yellow ή Tempest Grey.

Για τη γραμμή ‘Cullinan – Inspired by Fashion’, οι σχεδιαστές δημιούργησαν τo ολοκαίνουργιo Starlight Tailgate, ένα χαρακτηριστικό στο εσωτερικό της πίσω θύρας που επεκτείνει την ατμόσφαιρα του Starlight Headliner πέραν από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αυτό το Bespoke χαρακτηριστικό, το οποίο χρειάζεται πάνω από 22 ώρες για να κατασκευαστεί, περιλαμβάνει 192 απαλά φωτιζόμενα αστέρια ενσωματωμένα στο διάτρητο δέρμα. Το Starlight Tailgate συμπληρώνεται από τη σουίτα προβολής, δημιουργώντας ένα τέλειο σκηνικό για να απολαμβάνουν οι αγοραστές τη μαγευτική ομορφιά της έναστρης νύχτας οπουδήποτε.

Μια ακόμη καινοτομία θα βρείτε στο κάτω μέρος του ταμπλό, το οποίο εισάγει για πρώτη φορά ένα γυαλιστερό διακοσμητικό Piano: Cashmere Grey για τη Re-Belle και Navy Blue για τη Fu-Shion. Η «Cullinan – Inspired by Fashion» διατίθεται με ασορτί σετ αποσκευών, σχεδιασμένες να συμπληρώνουν καθένα από τα τέσσερα εσωτερικά μοτίβα. Η συλλογή αποτελείται από τις βαλίτσες 24hr Weekender, 48hr Weekender, Holdall, Tote Bag και Organiser Pouch, που προσφέρονται μεμονωμένα ή ως σετ πέντε τεμαχίων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!