Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Volvo EX90 (video)

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου Volvo EX90, η σουηδική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το εσωτερικό του.

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Volvo EX90 (video)

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου Volvo EX90, η σουηδική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το εσωτερικό του.

Με κυρίαρχη την τεχνολογία, το νέο Volvo EX90 κάνει τις πρώτες συστάσεις, που αφορούν το εσωτερικό του. Η λιτή σχεδίαση συνοδεύεται από υψηλή ποιότητα, με κορυφαία αίσθηση, που δημιουργούν μια premium εικόνα.

Το ηλεκτρικό μοντέλο της Volvo αλλάζει τα δεδομένα στην οικογένεια της σουηδικής φίρμας, με διαφορετική σχεδίαση. Η κεντρική οθόνη είναι αιωρούμενη και όχι ενσωματωμένη στο ταμπλό, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, με ευρεία σχεδίαση και σχετικά μαζεμένες διαστάσεις.

Η νέα φιλοσοφία της Volvo αποτυπώνεται στο μοτο «προσθέτουμε αφαιρώντας». Υποστηρίζοντας τη λογική της απλότητας και της εργονομίας, με στόχο την ελάχιστη απόσπαση της προσοχής του οδηγού κατά το χειρισμό των συστημάτων του εσωτερικού.

Οι πληροφορίες παρέχονται ξεκάθαρα, για να μπορεί ο οδηγός να τις βλέπει άμεσα. Η πρόσβαση στις επιμέρους λειτουργίες θα είναι απρόσκοπτη σύμφωνα με τον κατασκευαστή, με το μενού είναι απλοποιημένο.

Η πρόσβαση στο σύστημα πλοήγησης γίνεται απλά, όπως εξάλλου και στα media, το τηλέφωνο, αλλά και συνολικά όλες τις λειτουργίες. Για πληροφορίες πιο σχετικές με την οδήγηση, όπως οδηγίες κατεύθυνσης, ενδείξεις ταχύτητας και αυτονομίας, υπάρχει μία δεύτερη, μικρότερη οθόνη ακριβώς πίσω από το τιμόνι. Και σε αυτήν, το όχημα προσαρμόζει την αλλαγή από το ένα πρόγραμμα στο άλλο, διασφαλίζοντας ότι ξέρετε τι να περιμένετε από το αυτοκίνητο – και τι περιμένει αυτό από εσάς. Η πρεμιέρα του νέου Volvo EX90 θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου.

Your new Volvo EX90 gives you the info you need – when you need it

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!