Πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Kia Sportage

Σταδιακά γίνεται, με τρεις σκοτεινές φωτογραφίες, η αποκάλυψη της πέμπτης γενιάς του Sportage

Πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Kia Sportage

Σταδιακά γίνεται, με τρεις σκοτεινές φωτογραφίες, η αποκάλυψη της πέμπτης γενιάς του Sportage

Στην επόμενη φάση της ζωής του περνάει το Kia Sportage, με την κορεατική εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα τις τρεις πρώτες φωτογραφίες του. Σκοτεινές σε αυτή τη φάση, αλλά ενδεικτικές για τη στροφή που πραγματοποιεί σε αυτή την πέμπτη γενιά του μοντέλου.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Sportage θα γίνει τον Ιούλιο στην Κορέα. Η Kia έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική, παρουσιάζοντας ένα εντελώς ξεχωριστό μοντέλο, όσον αφορά την εξωτερική, αλλά και εσωτερική σχεδίαση. Επιπλέον, θα συνδυάζεται με αποδοτικούς κινητήρες, αλλά θα διαθέτει και σύγχρονη τεχνολογία συνδεσιμότητας.

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia – Opposites United – θα είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει το νέο Sportage. Η απλότητα και η αθλητική, μυώδης εμφάνιση θα συνδυάζονται, με το αποτέλεσμα σύμφωνα με την Kia να μοναδική εμφάνιση. Μια μαύρη μάσκα εμπρός και φώτα LED με λειτουργία ημέρας διακρίνονται σε μία από τις τρεις φωτογραφίες.

Δυνατό είναι το πίσω μέρος, με έντονα φτερά, μικρά παράθυρα και μια μικρή αεροτομή ενσωματωμένη στην πέμπτη πόρτα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η νέα μεγάλη καμπυλωτή ενιαία οθόνη που εκτείνεται κατά πλάτος του μισού ταμπλό και περιλαμβάνει αυτή του πίνακα οργάνων και του συστήματος πολυμέσων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!