Το Dacia Jogger σε νέα, εκδρομική διάθεση

To Jogger πρόκειται σύντομα να αποκτήσει μια εκδρομικού χαρακτήρα έκδοση η οποία θα αξιοποιήσει διαφορετικά τη δεδομένη ευρυχωρία του

Το Dacia Jogger σε νέα, εκδρομική διάθεση

To Jogger πρόκειται σύντομα να αποκτήσει μια εκδρομικού χαρακτήρα έκδοση η οποία θα αξιοποιήσει διαφορετικά τη δεδομένη ευρυχωρία του

Η γκάμα ενός εκ των προσιτότερων μοντέλων του επταθέσιου είδους θα εμπλουτιστεί στο κοντινό μέλλον με μια νέα campervan έκδοση, απευθυνόμενη σε εκείνους που θέλουν να αξιοποιήσουν πιο δημιουργικά ή μάλλον για την ακρίβεια πιο φυσιολατρικά τις αρετές χωρητικότητας του Jogger.

Προς το παρόν η Dacia δεν έχει διευκρινίσει κατά πόσο θα πρόκειται για μια νέα έκδοση ή για επιπλέον εξοπλισμό ο οποίος θα διατίθεται ως προαιρετικός στους αγοραστές του.

Για την ακρίβεια, όπως δήλωσε ο επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της γαλλικής φίρμας, Lionel Jaillet σχετικά με το συγκεκριμένου ζήτημα «δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν το Jogger Camper θα σημαίνει ένα kit επιπλέον εξοπλισμού ή μια αυθύπαρκτη έκδοση. Το εξετάζουμε πάντως».

Σε  ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξης της έκδοσης (ή του εξοπλισμού) αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, όπως δήλωσε το στέλεχος της Dacia «δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της πολύ σύντομα. Μια τέτοια πρόταση εμπίπτει άλλωστε ακριβώς στην φιλοσοφία μας καθώς θέλουμε να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν πολλαπλές δυνατότητες. Και το Jogger είναι το κατάλληλο μοντέλο για αυτό».

Ανεξαρτήτως της τελικής μορφής μιας campervan έκδοσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το Jogger προσφέρει ήδη τη δυνατότητα πλήρους αφαίρεσης της τρίτης σειράς καθισμάτων, διαθέτει και ράγες οροφής, αλλά και απόσταση 20,0 εκατοστών από το έδαφος κάτι που σημαίνει ότι ο μισός δρόμος προς μια πιο εκδρομική έκδοση έχει ήδη διανυθεί όποια και αν είναι η τελική επιλογή της θυγατρικής της Renault.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!