Παραμένει πισωκίνητη η BMW 2 Series Coupe

Ολοκληρώνεται η περίοδος δοκιμών, πριν την έναρξη παραγωγής στα τέλη του καλοκαιριού

Παραμένει πισωκίνητη η BMW 2 Series Coupe

Ολοκληρώνεται η περίοδος δοκιμών, πριν την έναρξη παραγωγής στα τέλη του καλοκαιριού

Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα της στην compact κατηγορία, η BMW διατηρεί τη διάταξη κίνησης στους πίσω τροχούς στη νέα 2 Series Coupe. Είναι άλλωστε κάτι που «επιβάλλει» ο σπορ χαρακτήρας του δίθυρου μοντέλου, προσανατολισμένος να προσφέρει μεγάλες δόσεις οδηγικής απόλαυσης.

Φέροντας καμουφλάζ, καθώς βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης, η coupe έκδοση της Σειράς 2 θα αποκαλυφθεί πλήρως μέσα στους επόμενους μήνες, πριν αρχίσει η παραγωγή στα τέλη του καλοκαιριού. Η BMW 2 Series Coupe εξελίχθηκε από κοινού με την Z4 και φέρει αυξημένη κατά 12% στρεπτική ακαμψία σε σχέση με τον προκάτοχό της, φαρδύτερα μετατρόχια και νέα αμορτισέρ για καλύτερη απόσβεση των ανωμαλιών του οδοστρώματος.

BMW M3 και M4 xDrive: Τετρακίνητες και με 510 ίππους

Η κορυφαία έκδοση είναι η τετρακίνητη M240i xDrive Coupe, η οποία εφοδιάζεται με τον εξακύλινδρο TwinPower Turbo, κυβισμού 3 λίτρων. Αποδίδει 374 ίππους και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο Steptronic Sport 8 σχέσεων. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το μεταβλητό σύστημα διεύθυνσης Variable Sports Steering, που έχει ως στόχο βελτιωμένη αίσθηση από το τιμόνι σε δρόμο με στροφές και περισσότερη άνεση στις μανούβρες ή το παρκάρισμα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!