Το Opel Crossland ξεπέρασε τις 500.000 μονάδες

Ένα σημαντικό ορόσημο πέτυχε το Opel Crossland, με την παραγωγή του να έχει ξεπεράσει τις 500.000 μονάδες.

Το Opel Crossland ξεπέρασε τις 500.000 μονάδες

Ένα σημαντικό ορόσημο πέτυχε το Opel Crossland, με την παραγωγή του να έχει ξεπεράσει τις 500.000 μονάδες.

Με σαφή και τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα καθώς και χαρακτηριστική ευελιξία και σε συνδυασμό με πληθώρα τεχνολογιών αιχμής το Opel Crossland έχει καταφέρει να γίνει εξαιρετικά δημοφιλές. Το compact SUV με σήμα τον κεραυνό έχει καταφέρει να διαγράψει μία επιτυχημένη εμπορική πορεία από το 2017 που λανσαρίστηκε, με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν πλέον το ορόσημο των 500.000 μονάδων.

Με μήκος 4,22 μ., το Opel Crossland συνδυάζει μέγιστη ευελιξία στο εσωτερικό με άφθονους χώρους για όλη την οικογένεια. Αυτό εξασφαλίζεται, με τα διαιρούμενα πίσω καθίσματα αναλογίας 60/40, που μπορούν να μετακινηθούν κατά τον διαμήκη άξονα σε μια διαδρομή 150 χλστ., ανάλογα με την έκδοση. Ως αποτέλεσμα, η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξάνεται από 410 σε 520 λίτρα σε χρόνο μηδέν. Με τα πίσω καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.255 λίτρα.

Επιπλέον, το Opel Crossland εφοδιάζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης που καθιστούν την οδήγησή του ξεκούραστη και ασφαλή. Μεταξύ των στάνταρ συστημάτων υποβοήθησης ξεχωρίζουν τα Cruise Control και Speed Limiter, Lane Keep Assist και Traffic Sign Recognition, καθώς και οι προβολείς LED.

Διατίθενται ακόμη συστήματα όπως Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward collision alert) με Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης και Ανίχνευση Πεζού, Driver Drowsiness Alert, Head-up Display, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180 μοιρών, Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης IntelliGrip και πολλά περισσότερα.

Το Crossland εντυπωσιάζει, όχι μόνο με την ευελιξία και τις κορυφαίες τεχνολογίες του, αλλά και με τη μοντέρνα εμφάνισή του. Υιοθετεί τη χαρακτηριστική νέα σχεδιαστική γλώσσα της Opel, που περιλαμβάνει στοιχεία όπως το Vizor. Η μάσκα διατρέχει το εμπρός τμήμα ως ενιαίο στοιχείο, διευρύνοντας οπτικά το πλάτος του.

Το επιτυχημένο μοντέλο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Zaragoza στην Ισπανία. Η Opel έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο διάδοχός του, όπως όλα τα νέα μοντέλα με το σήμα του κεραυνού, θα διαθέτει και ηλεκτροκίνητη έκδοση. Από το 2028 και μετά, η Opel θα διαθέτει αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα οχήματα στην Ευρώπη.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!