Μια άλλη άποψη της Porsche 911

Στην τελευταία μετασκευή της Porsche 911 που παρουσίασε η καλιφορνέζικη μάρκα Singer, στο επίκεντρο βρίσκονται οι υψηλές επιδόσεις.

Μια άλλη άποψη της Porsche 911

Στην τελευταία μετασκευή της Porsche 911 που παρουσίασε η καλιφορνέζικη μάρκα Singer, στο επίκεντρο βρίσκονται οι υψηλές επιδόσεις.

Η καλιφορνέζικη μάρκα Singer Group αποκαθιστά και μετασκευάζει Porsche 911 των χρονολογιών μεταξύ 1989 και 1994, με βάση το πλαίσιο 964, στις προτιμήσεις των πελατών της. Η Singer αποφάσισε να προσθέσει μια σπορ πινελιά στις υπηρεσίες αποκατάστασης της Turbo Study.

Αυτή η Porsche 911 που ανασχεδιάστηκε από την Singer στις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη της, επικεντρώνεται στις υψηλές επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της ισχύος στους 510 ίππους από τον αερόψυκτο εν σειρά 6κύλινδρο twin turbo κινητήρα 3,8 λίτρων.

H εν λόγω 911 διαθέτει επίσης αυξημένο μετατρόχιο, ανάρτηση ρυθμισμένη για αυξημένες επιδόσεις, μειωμένη απόσταση από το έδαφος και φρένα από ανθρακονήματα και κεραμικά υλικά. Το αμάξωμα επίσης κατασκευάστηκε από ανθρακονήματα και στο εμπρός μέρος έχει προστεθεί ένα splitter, ενώ στο μέσο τοY καπό είναι τοποθετημένη η υποδοχή για την αντλία βενζίνης.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε χρώμα Turbo Racing White με διπλές πράσινες ρίγες. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το καρό ύφασμα Houndstooth “Grun” στα καθίσματα και την επένδυση των θυρών, με οπτικές πινελιές από ανθρακονήματα. Ελαφριά καθίσματα από ανθρακονήματα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και ασύρματη επαγωγική φόρτιση κινητού τηλεφώνου συμπληρώνουν την καμπίνα επιβατών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!