Έκδοση «Night Edition» για τη Mercedes E-Class

Η Mercedes παρουσίασε νέα, ειδική έκδοση της E-Class, την «Night Edition», με σπορ εμφάνιση.

Έκδοση «Night Edition» για τη Mercedes E-Class

Η Mercedes παρουσίασε νέα, ειδική έκδοση της E-Class, την «Night Edition», με σπορ εμφάνιση.

Οι ειδικές Night Edition εκδόσεις με σπορ εμφάνιση της Mercedes E-Class, βασίζονται στα πακέτα AMG Line και Night Package. Μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις εκδόσεις αμαξώματος και τους κινητήρες (εκτός από τα μοντέλα AMG), καθώς και με όλα τα χρώματα της Mercedes-Benz.

Στα ιδιαίτερα εξωτερικά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνονται: η χαρακτηριστική μάσκα, το σήμα «Night Edition» στο φτερό, μαύρα διακοσμητικά στοιχεία στην εξάτμιση και ζάντες ελαφρού κράματος AMG σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Στο Saloon και το Estate, το διακοσμητικό κάλυμμα του χώρου αποσκευών είναι επίσης φινιρισμένο με γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

Επιπλέον, η έκδοση Night Edition διαθέτει το εσωτερικό AMG Line με μαύρη επένδυση οροφής. Ο επενδυμένος με τεχνητό δέρμα Artico/Dinamica microfibre με ραφές πίνακας οργάνων συμπεριλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Οι παραλλαγές από δέρμα και δέρμα νάπα διατίθενται προαιρετικά.

Αποκλειστικά διακοσμητικά στοιχεία σε σκούρο αλουμίνιο/μεταλλικό φινίρισμα συνδυάζονται με μια κεντρική κονσόλα από ξύλο ανοιχτών πόρων σε χρώμα μαύρης τέφρας. Πάνω σε αυτήν βρίσκεται το σήμα Night Edition από γυαλισμένο αλουμίνιο με γράμματα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Τα πατάκια δαπέδου με κέντημα «Night Edition», καθώς και τα θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό συμπληρώνουν τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

Με πάνω από 14 εκατομμύρια μονάδες να έχουν παραδοθεί από το 1946, η E-Class είναι η σειρά μοντέλων με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Mercedes-Benz. Οι ρίζες της φτάνουν σχεδόν 120 χρόνια πίσω, ενώ μόνο από το 1947, έχουν υπάρξει δέκα γενιές της E-Class και των άμεσων προκατόχων της.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!