Ο «Σκορπιός»… κέντρισε το ενδιαφέρον των Γερμανών

Η Abarth κατακτά το βραβείο «Best Design» από τους αναγνώστες γερμανικού περιοδικού.

Ο «Σκορπιός»… κέντρισε το ενδιαφέρον των Γερμανών

Η Abarth κατακτά το βραβείο «Best Design» από τους αναγνώστες γερμανικού περιοδικού.

Η Abarth για μια ακόμα χρονιά, πέμπτη στη σειρά, διακρίθηκε από το κοινό γερμανικού περιοδικού, κατακτώντας το βραβείο «Best Design» στο θεσμό «Best Brands in All Classes» του Auto Bild. Επιπλέον, το Abarth 595 επικράτησε στην κατηγορία «Smallest Car» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διευρύνοντας την επικράτηση της ιταλικής φίρμας.

Στη φετινή χρονιά του θεσμού που ήδη μετρά 11 χρόνια συμμετείχαν περισσότεροι από 55.000 αναγνώστες που επέλεξαν την Abarth ανάμεσα από 37 μάρκες.

Η πρόσφατη παρουσίαση της σειράς 595/695 για το 2022 (δείτε αναλυτικά πατώντας εδώ) -που είναι διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις με 165 και 180 ίππους- έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εικόνα μιας μάρκας, η οποία παραμένει εξαιρετικά πιστή στο πνεύμα του ιδρυτή της, Carlo Abarth, ο οποίος δημιούργησε πριν από 73 χρόνια έναν μύθο της αυτοκίνησης.

Η μετατροπή ενός συνηθισμένου αυτοκινήτου σε κάτι εξαιρετικό σε επίπεδο στιλ και οδηγικής απόλαυσης αποτελεί τη φιλοσοφία που ακολούθησαν οι σχεδιαστές και μηχανικοί της νέας σειρά 595/695, προσφέροντας τη δυνατότητα κάθε αγοραστής να δημιουργήσει το Abarth που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις του.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!