Νέα έκδοση Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Νέα έκδοση Hyundai i30 N Drive-N Limited EditionΣε 800 αυτοκίνητα θα περιοριστεί η παραγωγή αυτής της ειδικής έκδοσης του γρήγορου Hyundai i30 N.

Νέα έκδοση Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Νέα έκδοση Hyundai i30 N Drive-N Limited EditionΣε 800 αυτοκίνητα θα περιοριστεί η παραγωγή αυτής της ειδικής έκδοσης του γρήγορου Hyundai i30 N.

Το 2016, όταν η Hyundai παρουσίασε τη γρήγορη έκδοση i30 N κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο από το αγοραστικό κοινό, όσο και από τον ειδικό Τύπο. Σήμερα, έξι περίπου χρόνια μετά, η κορεατική φίρμα παρουσιάζει μια ειδική έκδοση με τα διακριτικά Drive-N Limited Edition, που διακρίνεται για τις αισθητικές αλλαγές του.

Αυτές είναι αρκετές, σε σχέση με την απλή εκδοχή του i30 N. Οι τροχοί 19 ιντσών είναι βαμμένοι σε σκούρο μπρονζέ ματ χρώμα, τα σήματα της Hyundai κοσμούν την ειδική αυτή έκδοση Drive-N, στο πλάι, στο εμπρός και στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Επίσης, οι νέες αποκλειστικές αποχρώσεις εξωτερικά είναι δύο, μια μαύρη (Phantom Black Pearl) και μια λευκή (Serenity White Pearl).

Στο εσωτερικό επίσης συναντάμε κάποιες αλλαγές, μεταξύ των οποίων μια πλακέτα αρίθμησης μέχρι το 800, όσα και τα αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν. Επίσης, το τιμόνι, ο επιλογέας, τα καθίσματα και το χειρόφρενο είναι ντυμένα με επένδυση από αλκαντάρα και κόκκινες ραφές.

Συνολικά θα κατασκευαστούν μόνο 800 αυτοκίνητα με αυτά τα χαρακτηριστικά, από τα οποία τα 620 προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Το Hyundai i30 N N-Drive Limited Edition είναι διαθέσιμο στην έκδοση Performance Pack που μεταφράζεται σε απόδοση 280 ίππων και 392 Nm ροπής από τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα.

Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου N-DCT, με τρία προγράμματα απόδοσης για ακόμα πιο σπορ εμπειρία: N Power Shift, N Grin Shift και N Track Sense Shift. Κάνοντας χρήση του N Grin Shift (NGS) το αυτοκίνητο έχει επιπλέον 10 ίππους για διάστημα 20 δευτερολέπτων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!