Στις 20 Απριλίου η αποκάλυψη του ηλεκτρικού Lexus RZ

Μια ακόμα υπενθύμιση από τη Lexus που αφορά την αποκάλυψη του πρώτου εξ αρχής ηλεκτρικού μοντέλου της.

Στις 20 Απριλίου η αποκάλυψη του ηλεκτρικού Lexus RZ

Μια ακόμα υπενθύμιση από τη Lexus που αφορά την αποκάλυψη του πρώτου εξ αρχής ηλεκτρικού μοντέλου της.

Η Lexus επανέρχεται για μια ακόμα φορά με μια υπενθύμιση για το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό SUV που θα δει το φως της δημοσιότητας στις 20 Απριλίου. Η νέα φωτογραφία παρουσιάζει εκ νέου το πίσω μέρος του RZ και δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο, από το γεγονός ότι το μοντέλο είναι έτοιμο για την επίσημη παρουσίασή του.

Η ιαπωνική εταιρεία στην online παρουσίαση του μοντέλου θα δείξει και τα πλάνα της που αφορούν και το μηδενισμό των εκπομπών άνθρακα. Επίσης, θα «ντύσουν» την παρουσίαση με ήχο που έχουν συλλέξει από τη φύση και τον πραγματικό κόσμο.

Όσον αφορά το Lexus RZ είναι μια πιο προχωρημένη αισθητικά και ποιοτικά έκδοση του αδελφού μοντέλου Toyota bZ4X και του Subaru Solterra. Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση αυτού του SUV της Lexus θα ξεχωρίζει για την πιο έντονη αισθητική του, που θα υπογραμμίζεται από τη νέα μάσκα που για την περίπτωση θα είναι κλειστή, όπως συμβαίνει με τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Τα αιχμηρά φώτα έρχονται να αγκαλιάσουν τη μάσκα και να τονίσουν τη δυναμική του μεγάλου καπό. Όταν θα κυκλοφορήσει, το Lexus RZ θα είναι το πρώτο εξ αρχής αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση RZ 450e που θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!