Έρχεται το Mercedes-Benz T-Class

Ένα νέο μοντέλο θα παρουσιάσει στις 26 Απριλίου η Mercedes-Benz.

Die neue Mercedes-Benz T-Klasse The new Mercedes-Benz t-class

Έρχεται το Mercedes-Benz T-Class

Ένα νέο μοντέλο θα παρουσιάσει στις 26 Απριλίου η Mercedes-Benz.

Ένα μικρό MPV, το T-Class θα προστεθεί στη γκάμα της Mercedes-Benz. Θα βασίζεται σε van και θα εστιάζει στην πρακτικότητα που θα συνδυάζει με αρκετό… lifestyle. Τοποθετείται κάτω από τη μεγαλύτερη V-Class και εξελίχθηκε δίπλα στο Citan και Citan Tourer με το έχει δυνατούς δεσμούς.

Κάτι που επιβεβαιώνει και η πρώτη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes-Benz και δείχνει το εμπρός μέρος του επερχόμενου μοντέλου, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τις ομοιότητές του με το αδελφό μοντέλο.

Η Mercedes-Benz παρουσιάζει το μοντέλο ως «ένα premium μικρό van για έντονες δραστηριότητες με αρκετό lifestyle που εστιάζει στον οδηγό που αναζητά τους χώρους, αλλά θέλει να οδηγεί ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις και καλή ευελιξία».

Διαθέτει δύο συρόμενες πόρτες και εσωτερικό με το χαρακτηριστικό DNA της Mercedes-Benz, ενώ αναμένεται να περιλαμβάνει και το σύστημα πολυμέσων MBUX, με αρκετά στοιχεία συνδεσιμότητας και επικοινωνίας.

Κάτω από το καπό του T-Class αναμένεται να δούμε κινητήρες εσωτερικής καύσης που προέρχονται από τη συνεργασία Renault-Nissan με χωρητικότητα 1,5 λίτρων diesel και 1,3 λίτρων βενζίνης. Οι πωλήσεις του νέου Mercedes-Benz T-Class αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!