Με αλλαγές στα σημεία η ανανεωμένη BMW X6

Η ναυαρχίδα της BMW που θα παρουσιαστεί το 2023 θα έχει αισθητικές αλλαγές μέσα και έξω, αλλά και μια αναβάθμιση στο infotainment.

Με αλλαγές στα σημεία η ανανεωμένη BMW X6

Η ναυαρχίδα της BMW που θα παρουσιαστεί το 2023 θα έχει αισθητικές αλλαγές μέσα και έξω, αλλά και μια αναβάθμιση στο infotainment.

Η ανανέωση της BMW X6 βρίσκεται σε εξέλιξη και οι φωτογράφοι μας απαθανάτισαν το ανανεωμένο κουπέ SUV κατά τη διάρκεια δοκιμών σε κρύο καιρό κοντά στον Αρκτικό Κύκλο. Η νέα X6 θα έχει φρέσκο στυλ και μια νέα ρύθμιση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για να  εναρμονιστεί με τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας.

Στο εμπρός μέρος, η αναβαθμισμένη X6 θα αποκτήσει πιο λεπτούς προβολείς και έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, αλλά η μεγάλη, πολυσυζητημένη μάσκα παραμένει. Χαμηλά στον προφυλακτήρα διακρίνεται ένας μεγαλύτερος αισθητήρας ραντάρ. Αναμένουμε ότι η νέα X6 θα έχει ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης, αλλά δεν θα αλλάξει το προφίλ του αυτοκινήτου. Το πίσω μέρος του πρωτότυπου αυτοκινήτου προπαραγωγής που εντοπίσαμε δεν έχει αλλαγές από το σημερινό μοντέλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελικά δεν θα υπάρξουν τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο παραγωγής.

Στο εσωτερικό περιμένουμε τις μεγαλύτερες αλλαγές. Το πιο πρόσφατο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας iDrive 8 της BMW, που έκανε το ντεμπούτο του στο ηλεκτρικό iX , προχωρά σε ολόκληρη τη γκάμα. Η X6 είναι το επόμενο μοντέλο που θα το υιοθετήσει, με ένα επανασχεδιασμένο ταμπλό που θα φιλοξενεί το ενιαίο, κυρτό πάνελ οθόνης, το οποίο περιλαμβάνει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια κεντρική οθόνη αφής 14,9 ιντσών. Ο περιστροφικός επιλογέας του συστήματος και ο λεβιές των ταχυτήτων θα είναι ανασχεδιασμένα.

Η αναβάθμιση του iDrive 8 θα επιτρέψει τη συνδεσιμότητα 5G, τον βελτιωμένο φωνητικό έλεγχο και την πλοήγηση επαυξημένης πραγματικότητας, μαζί με τη λειτουργία My Modes, η οποία αλλάζει παραμέτρους όπως το τιμόνι, η απόκριση του γκαζιού, η απόσβεση της ανάρτησης  ο φωτισμός της καμπίνας και τα γραφικά της οθόνης για να ταιριάζουν με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης.

Η ανανεωμένη X6 είναι πιθανό να έχει τροποποιήσεις στη ρύθμιση της ανάρτησης για να επιτύχει καλύτερη ισορροπία και οδική συμπεριφορά, καθώς και αναθεωρήσεις στο σύστημα μετάδοσης και το κιβώτιο ταχυτήτων. Η σημερινή γκάμα κινητήρων και το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων παραμένουν ίδια. Η νέα X6 πρόκειται να παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!