Η Bentley Flying Spur Hybrid αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη

Το πολυτελές μοντέλο κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους στην έκθεση Autoworld στο Βέλγιο

Η Bentley Flying Spur Hybrid αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη

Το πολυτελές μοντέλο κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους στην έκθεση Autoworld στο Βέλγιο

Η Bentley Flying Spur Hybrid κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της στην έκθεση Autoworld στο Βέλγιο. Πρόκειται για είναι ένα σημαντικό αυτοκίνητο για την αγορά premium υβριδικών μοντέλων στην Ευρώπη, όπου η ζήτηση ήταν πολύ υψηλή το 2021. Η πιο φιλική στο περιβάλλον Bentley που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα, συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα V6 2,9 λίτρων με έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδουν συνδυαστικά 544 ίππους και 750 Nm ροπής, δηλαδή επιπλέον 95 ίππους σε σύγκριση με την Bentayga Hybrid. Επίσης, με αυτονομία άνω των 700 χιλιομέτρων, η νέα υβριδική Flying Spur γίνεται η πιο αποδοτική Bentley που κατασκευάστηκε ποτέ.

Πάνω από 40 εξαιρετικά δείγματα της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας συνόδευσαν τη Flying Spur Hybrid στην έκθεση Autoworld. Μεταξύ τους η Flying Spur V8, η Continental GT Speed ​​Convertible και η Bentley Continental GT3-R. Τα συγκεκριμένα μοντέλα της Bentley αποτελούν το ισχυρότερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων στην ιστορία της μάρκας, ενώ ταυτόχρονα εδραιώνουν τον ρόλο της Bentley στην ιστορία του αυτοκινήτου.

Η Flying Spur Hybrid και η Bentayga Hybrid σηματοδοτούν ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική Beyond100. Αυτή η στρατηγική θα οδηγήσει τη Bentley ώστε να γίνει μια ανθρακικά ουδέτερη μάρκα έως το 2030. Έτσι θα υπάρχει μια εξηλεκτρισμένη έκδοση για κάθε μοντέλο έως το 2024, ενώ το 2025 θα δούμε την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Bentley.

Ο Balazs Rooz, Διευθυντής της Bentely για την Ευρώπη, σχολίασε: «Ανυπομονούμε να έρθουμε σε επαφή με τους Βέλγους πελάτες και θαυμαστές της Bentley στο Autoworld. Με την πρόσφατη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μας στην Ευρώπη, με διψήφια ποσοστιαία αύξηση, το 2022 θα είναι άλλη μια χρονιά έντονης δραστηριότητας για τη μάρκα. Η Flying Spur Hybrid θα φτάσει στους πελάτες μας από τον Απρίλιο και μετά, όμως είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δούμε τις πρώτες εντυπώσεις  για το μοντέλο σε αυτή την παρθενική δημόσια εμφάνιση της στην Ευρώπη».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!