Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Skoda Karoq (video)

Νέες λεπτομέρειες του ανανεωμένου SUV έρχονται στο… φως

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Skoda Karoq (video)

Νέες λεπτομέρειες του ανανεωμένου SUV έρχονται στο… φως

Όπως συνηθίζεται, μετά τα σκίτσα για το ανανεωμένο Karoq, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα ένα video teaser, στο οποίο αποκαλύπτονται ορισμένες λεπτομέρειες (έστω και με ελάχιστο φως) του compact SUV. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικτυακή παρουσίαση του μοντέλου είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 30 Νοεμβρίου. Το Karoq αποτελεί το πιο δημοφιλές SUV στη γκάμα της μάρκας από την Τσεχία και το δεύτερο ανεξαρτήτως κατηγορίας, μετά την Octavia. 

Μέσω της επανασχεδίασης του εμπρός μέρους αλλά και των νέων φώτων LED εμπρός και πίσω, η Skoda χαρίζει στο Karoq πιο φρέσκια αλλά και πιο δυναμική όψη. Η μάσκα έχει αυξηθεί σε πλάτος και πλέον διαθέτει διπλά κάθετα πηχάκια και νέα εξαγωνική σχεδίαση, με φαρδιά εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος. Οι προβολείς έχουν ένα πιο λεπτή γραμμή σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και εκτείνονται μέχρι τη μάσκα.

Οι αλλαγές συνεχίζονται με τα επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας που πλέον αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία το καθένα. Από κάτω υπάρχει μια δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή, στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED. Αυτή η διαμόρφωση προβολέων δημιουργεί ένα τετραπλό φωτιστικό σημείο σε κάθε πλευρά, που δίνει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σκοτάδι.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!