Με οθόνη αφής 10 ιντσών το νέο Skoda Slavia

Το νέο μικρό sedan θα παρουσιαστεί στις 18 Νοεμβρίου και απευθύνεται στην αγορά της Ινδίας

Με οθόνη αφής 10 ιντσών το νέο Skoda Slavia

Το νέο μικρό sedan θα παρουσιαστεί στις 18 Νοεμβρίου και απευθύνεται στην αγορά της Ινδίας

Μετά το Kushaq, ένα μικρό SUV, το Slavia είναι το δεύτερο μοντέλο της Skoda για την αγορά της Ινδίας που βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A0-IN. Από πλευράς διαστάσεων και τιμής θα τοποθετηθεί στη γκάμα της τσέχικης μάρκας στη χώρα κάτω από τα Octavia και Superb. Το όνομα  του Slavia προέρχεται από τα ποδήλατα που κατασκεύαζαν από το 1896 οι δύο ιδρυτές της εταιρείας, Václav Laurin and Václav Klement.

Λίγες ημέρες από την παρουσίαση των σκίτσων που αφορούν το εξωτερικό του αμαξώματος, η Skoda δημοσίευσε και ένα για την καμπίνα των επιβατών. Ξεχωρίζουν το τιμόνι με δύο ακτίνες, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, οι κυκλικοί αεραγωγοί, οι οριζόντιες γραμμές στο ταμπλό και η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων που εξέχει. Στις πλούσιες εκδόσεις του Slavia θα έχει διαγώνιο 10 ίντσες, ενώ η βάση της που εξέχει λειτουργεί και ως σημείο για να στηρίζεται το χέρι εκείνου που διαχειρίζεται την οθόνη.

Ο ρόλος της Skoda στην αγορά της Ινδίας είναι πολύ σημαντικός, καθώς έχει την επίβλεψη για όλες τις δραστηριότητες του Volkswagen Group στην τοπική αγορά όπου ο γερμανικός όμιλος θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια. Στην ίδια πλατφόρμα θα βασιστούν και δύο μοντέλα της Volkswagen. Η Skoda έχει αυτή τη στιγμή παρουσία σε περισσότερες από 100 πόλεις της Ινδίας, με 165 σημεία πωλήσεων και σέρβις. Ο στόχος της είναι ο αριθμός αυτός να φθάσει τα 225 σημεία έως το τέλος του 2022.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!