4ο Electric Vehicles Conference 2023 – Charging the Future

Οι κορυφαίες προσωπικότητες του κλάδου της Ηλεκτροκίνησης δίνουν ραντεβού στο 4ο Electric Vehicles Conference που διοργανώνεται στις 10 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο της ΟΤΕAcademy από την BOUSSIAS Events και το περιοδικό Manufacturing.

4ο Electric Vehicles Conference 2023 – Charging the Future

Οι κορυφαίες προσωπικότητες του κλάδου της Ηλεκτροκίνησης δίνουν ραντεβού στο 4ο Electric Vehicles Conference που διοργανώνεται στις 10 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο της ΟΤΕAcademy από την BOUSSIAS Events και το περιοδικό Manufacturing.

Για ακόμα μία χρονιά το Electric Vehicles Conference, το κορυφαίο B2B συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις της δραστηριότητας που πυροδοτεί την αναπτυξιακή δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ευρώπη παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον κλάδο της Ηλεκτροκίνησης.

Το 4ο Electric Vehicles Conference 2023: Charging the Future διοργανώνεται στις 10 Οκτωβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο της ΟΤΕAcademy από την BOUSSIAS Events και το περιοδικό Manufacturing. Το MotorOne.gr, ως ένα Μέσο που πρωτοπορεί στην ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης, είναι χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου.

Το συνέδριο εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους κάθε επιχείρηση μπορεί να στραφεί στην ηλεκτροκίνηση, αναλύει τις τεχνολογικές τάσεις και παρουσιάζει το μέλλον της διαχείρισης εταιρικών στόλων.

Συγκεκριμένα, το φετινό συνέδριο εστιάζει στην τεχνολογική και κατασκευαστική πρόοδο, καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο ωφέλιμη και αποτελεσματική για ένα ευρύτατο φάσμα επιχειρηματικών κλάδων.

Στο 4ο Electric Vehicles Conference 2023: Charging the Future, μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν οι κάτωθι διεθνείς ομιλητές:

  • Ο Giuseppe Amari, Head of Sales & Operation, eMobility, Smart Infrastructure, Siemens, ο οποίος αποκαλύπτει την επόμενη ημέρα στην φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων.
  • Η Celine Domecq, Head of Volvo Cars EU Office, Chair of Platform for Electro Mobility, η οποία παραθέτει τις πρωτοβουλίες για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην ΕΕ.
  • Ο Rolf Ganther, Chief Investment Officer, τράπεζα UBS, ο οποίος εξηγεί τους λόγους που η ηλεκτροκίνηση αποτελεί μία από τις κορυφαίες επενδύσεις αυτήν την περίοδο.
  • Ο Αndrew Rutgers, CEO της Chargesim, ο οποίος δίνει το στίγμα των πεπραγμένων της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης εταιρικών στόλων.
  • Ο Petr Dolejsi, Mobility & Sustainable Transport Director, ACEA, της Ομοσπονδίας των Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων, ο οποίος παρουσιάζει το νέο τοπίο που διαμορφώνουν οι κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η BMW, η Volkswagen, η Mercedes, η Volvo κ.α.
  • Ο Eckehard Tröster, Senior Consultant,  Energynautics, ο οποίος αναλύει τους παράγοντες που θα καθορίσουν την αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, μέχρι το 2030.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Logistics (EEL) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.).

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!