Μεγάλος Διαγωνισμός «After… Sails» από την Kosmocar – Volkswagen

Η Kosmocar – Volkswagen διοργανώνει το μεγάλο διαγωνισμό «After… Sails», το μεγάλο έπαθλο του οποίου είναι 3 τριήμερα ταξίδια στην Αστυπάλαια με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Μεγάλος Διαγωνισμός «After… Sails» από την Kosmocar – Volkswagen

Η Kosmocar – Volkswagen διοργανώνει το μεγάλο διαγωνισμό «After… Sails», το μεγάλο έπαθλο του οποίου είναι 3 τριήμερα ταξίδια στην Αστυπάλαια με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

H KosmocarVolkswagen, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, γιορτάζει τα δύο χρόνια από την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί» με το μοναδικό διαγωνισμό «Volkswagen After… Sails».

Μέσα από το διαγωνισμό «Volkswagen After… Sails», η Kosmocar έχει στόχο να αναδείξει το όραμα της γερμανικής μάρκας για το μέλλον της αυτοκίνησης και την βιώσιμη κινητικότητα.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι πελάτες της Volkswagen θα ενημερωθούν για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί», που καθιστά την Αστυπάλαια νησί – πρότυπο για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα, θα βιώσουν μία μοναδική εμπειρία κινητικότητας, που αφορά στη μετακίνηση με τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και τέλος, θα γνωρίσουν νέες, πρωτοποριακές για την χώρα μας υπηρεσίες μετακίνησης, όπως ο διαμοιρασμός οχημάτων (vehicle sharing) και η κοινή χρήση οχημάτων (ride sharing).

Στο διαγωνισμό Volkswagen After… Sails συμμετέχουν οι πελάτες Volkswagen, που θα κλείσουν online ραντεβού από τις 12 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου 2023 για οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητό τους, μέσω της εφαρμογής MyServiceNow, διαθέσιμη στον ιστότοπο Volkswagen, και πραγματοποιούν τις εργασίες αυτές στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, έως τις 15 Ιουλίου 2023.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό Volkswagen After…Sails θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, όπως:

  • Τρία 3ήμερα ταξίδια στην Αστυπάλαια με πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή σε Boutique Hotel με πρωινό και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών έξυπνης κινητικότητας μέσω της εφαρμογής astyMOVE
  • Έξι Long-weekend ID. Experience test drives 3 ημερών με τα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID.
  • 24 μοναδικά πακέτα αξεσουάρ ΙD. που θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο για τις αποδράσεις του καλοκαιριού:
  • Travel Pack, που περιλαμβάνει ένα θερμός και ένα σακίδιο πλάτης
  • Technology Pack, που περιλαμβάνει ακουστικά και ηχείο Bluetooth
  • Lifestyle Pack, που περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και καπέλο

Τώρα το online ραντεβού του αγαπημένου σας Volkswagen και η πραγματοποίηση των εργασιών στο Εξουσιοδοτημένο  Δίκτυο Συνεργατών Service Volkswagen, σας στέλνουν στην Αστυπάλαια, το μόνο «έξυπνο και αειφόρο νησί».

Volkswagen After… Sails

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!