Στην Horeca 2023 η Opel Βελμάρ

Στη Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση Horeca 2023 θα δώσει το «παρών» η Opel Βελμάρ, παρουσιάζοντας τα ηλεκτρικά επαγγελματικά της μοντέλα.

Στην Horeca 2023 η Opel Βελμάρ

Στη Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση Horeca 2023 θα δώσει το «παρών» η Opel Βελμάρ, παρουσιάζοντας τα ηλεκτρικά επαγγελματικά της μοντέλα.

H Opel Βελμάρ, σε συνεργασία με την Opel Hellas του Ομίλου Συγγελίδη, θα δώσουν το «παρών» στη Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση Horeca 2023 που θα διεξαχθεί 10 με 13 Φεβρουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Εκεί θα παρουσιάσουν τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των Opel Combo Cargo και Opel Vivaro, τα οποία μαζί με το Opel Movano, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών μοντέλων, ικανά να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν τα στοιχεία αυτά που χαρακτηρίζουν όλα τα αυτοκίνητα της Opel, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την πρακτικότητα, αλλά και την ασφάλεια, με ολοκληρωμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις πετρελαίου, που δίνουν έμφαση στην αποδοτικότητα, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικές, με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Opel Combo-e Cargo

Για τις ανάγκες της Horeca, το Vivaro-e έχει μετασκευαστεί σε ψυγείο, αποδεικνύοντας την ευελιξία και την ικανότητα των επαγγελματικών οχημάτων της Opel να δίνουν λύση στις προκλήσεις της καθημερινότητας του επαγγελματία.

Η Horeca αποτελεί την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης. Παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις, καινοτόμα προϊόντα, καθώς και σύγχρονες προτάσεις και λύσεις, αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων και επιχειρήσεων καφεστίασης, αλλά και εκπροσώπους της οργανωμένης λιανικής.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!