To Ford Puma με νέα έκδοση Vivid Ruby

Το Ford Puma, ενισχύει τη γκάμα του με την διάθεση περιορισμένου αριθμού μονάδων στη χώρα μας μιας ολοκαίνουριας έκδοσης με την ονομασία Vivid Ruby.

To Ford Puma με νέα έκδοση Vivid Ruby

Το Ford Puma, ενισχύει τη γκάμα του με την διάθεση περιορισμένου αριθμού μονάδων στη χώρα μας μιας ολοκαίνουριας έκδοσης με την ονομασία Vivid Ruby.

Τo Ford Puma, θα ενισχύσει τη γκάμα του στη χώρα μας με την έκδοση Vivid Ruby, η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Η νέα έκδοση διατηρεί τα πλεονεκτήματα της γκάμας Puma βελτιώνοντας συγχρόνως τόσο την αισθητική όσο και τον εξοπλισμό.

Διαθέσιμη με τον ήπια υβριδικό βενζινοκινητήρα 1 λίτρου EcoBoost mHEV απόδοσης 155 ίππων της Ford και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, η έκδοση Vivid Ruby είναι διαθέσιμη στη Ελλάδα αποκλειστικά με τον εξωτερικό χρωματισμό Beautiful Berry, σε συνδυασμό με οροφή και μεγάλη πίσω αεροτομή που είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα.

Εκτός όμως από την αναβαθμισμένη αισθητική των εξωτερικών του επιφανειών, το νέο Ford Puma Vivid Ruby προσφέρει κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Η τιμή διάθεσης του νέου Ford Puma Vivid Ruby διαμορφώνεται στα 33.214 ευρώ και περιλαμβάνει το κόστος για το μεταλλικό χρώμα. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στις εκθέσεις των επισήμων εμπόρων Ford της χώρας μας εντός του Φεβρουαρίου.

Εκτός από τη νέα έκδοση Vivid Ruby, το Ford Puma είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στις εκδόσεις ST-Line, ST-Line X και ST-Line V σε συνδυασμό με τους κινητήρες 1 λίτρου EcoBoost mHEV 125 και 155 ίππων, καθώς και την κορυφαία ST, με κινητήρα 1,5 λίτρου και απόδοση 200 ίππων.

Η εταιρεία προσφέρει προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, τα οποία προβλέπουν επιτόκιο από 2,99% και σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών. Το Ford Puma, διαθέτει επίσης 5ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!